Web Analytics
Jump to content

Master_K wanker på piano!


master_k

Recommended Posts

Ikke har jeg så mye peiling på piano, men dette var da virkelig bra.

Liker dynamikken i spillingen din veldig godt. :-)

Det eneste negative er at jeg syns lyden var veldig tynn og "tom".

Utstyret jeg har er ikke så bra. Lyden ble overraskende bra synes jeg. Spilte inn hele greia på el-pianoet mitt...

Link to comment
Share on other sites

Gleder meg til å høre på dette :) Er selv 100% selvlært, og har skjønt at jeg har tatt ting ganske raskt for å bare ha spillt i litt over 7 måneder uten å ha øvd spesielt mye. I motsetning til hvordan det går med gitarspillingen. Jeg vil på ingen måte kalle meg en pianist, men jeg kan da spille alt av f.eks Muse ganske plekkfritt :) Hvor lenge har du spillt?

Link to comment
Share on other sites

home>metal>death/black metal> detta!!??

what the fuck? ein pianist som diggar slayer  :shock:  høyrer ikkje heima nokon plass...  :P  

Gje beskjed når du kjem til bartebyen så kan me høyra på slayer og drikka heimalaga kiwivin!!

flott spelt!

Hehe. Allsidig kan man kalle det :P

Anytime! Slayer er jo det beste thrash metal bandet på jorden :) Var du på Mayhem konsert kanskje? Det var jeg. Det var vilt...

Hvor lenge har du spillt?

Litt over 10 år.

Utrolig bra!  

Jeg syns piano-lyden var veldig bra..hva slags el-piano har du??  

Og hvordan lagde du trommene på den andre sangen?

Jeg eier en Roland FP-3. Høyst anbefalt (har vel anbefalt den før her på forumet). Trommene programmerte jeg inn som midi (gjennom el-pianoet mitt).

Tusen takk for all ros! :D Veldig koselig å høre :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Kina-gitarer har jo økt betraktelig på kvaliteten sist årene, og det skyldes nok produksjonsteknologi som er blitt mer presis og produserer høyre kvantum til billig pris. I tillegg til veldig billig arbeidskraft. Men når man nærmer seg 10k, så er det en del "trygge" alternativer der ute fra Martin, Furch, Taylor 110, Cort, Ibanez etc som jeg ville vurdert fremfor Morgan og HB. 
  • Du kommer mer enn langt nok med 15W rørforsterker og et 1x12 kabilett.  Blir det for lite, kan du selge kabinettet og kjøpe et 2x12 istedenfor - du fyller rommet noe bedre da   Jeg har ikke prøvd PRS'en men den får mye gode tilbakemeldinger, og skal være en meget allsidig amp. Må hvertfall ikke la deg lure av styrken på forsterkeren! Har en 15W røramp som lett holder tritt med min Marshall JVM på 50W volummessig, og spesielt i 25 kvm, som ikke er så veldig stort rom. Du blir nok ikke skfufet Ellers har Marshall DSL20 og ENGL Fireball 25 fått mye bra tilbakemeldinger, så du har mye å velge blant hvis du vurderer alternativer. 
  • Dette kan jeg ikke, så ønsker ikke å uttale meg på pris. Men har inntrykk av at mange er villig til å betale "ekstra" for gamle og vellbrukte Gibson-gitarer, så tror nok man bør forvente mer enn hva en nyere i god stand koster. Alltid noen som er interessert i sånt. 
  • Hei.En nyere brukt standard i god stand går for ti-tolv tusen.Så kan man begynne å trekke fra for båndslitasje,reparert halsbrudd,finish, osv.Det er heller ingen fordel at originale deler er byttet ut.Så det spørs  hvordan den er å spille på,(halsprofil,setup,lyd...) dvs. om kjøperen liker den,og er villig til å betale det du forlanger.Og som alltid i en annonse:Bilder,bilder,bilder.. (En brukt Special går for 6-7 tusen og dette er veldig gode gitarer,de er bare ikke så forseggjort som Standard med blank lakk,binding,inlays osv.) Skal kjøperen ha en SG,velger han/hun en gitar i god stand eller en som er modifisert og med reparert halsbrudd?Hmmm.... Tror ikke du får mer enn 5.000,men du kan jo prøve med 7. Lykke til 🙂
  • Hei Noen erfaringer her? Postivt? Negativt? Er kabinettet stort nok for et 25kvm øvingslokale? Spiller stort sett rock, metal og mye forskjellig mellom. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.