Web Analytics
Jump to content

Nettsider i USA hvor de selger brukte gitarer?


AddiToll

Recommended Posts

Kjøper brukte gitarer fra USA stadig vekk.

Før gikk det mye i eBay, men prisnivået gennerelt er blitt for høyt der.

Har litt å gjøre med at eBay kjøpte opp PayPal og det derfor koster endel mer enn før å selge der.

De beste stedene nå er forum som HRI, The Gear page osv.

Craigslist også men da bør du kjenne noen i USA som kan få ting shippa til seg (Det kan være en fordel uansett, er fortsatt endel amerikanere som er skeptiske til å shippe overseas)

Link to comment
Share on other sites

Noen merker er det en del å spare på, men prisnivået i USA nærmer seg mer og mer det norske prisnivået, og hvis man tar med frakt og moms, er det ikke så stor grunn til å bestille fra over dammen. Det skal dog sies at utvalget av bruktgitarer øker en GOD del hvis man inkluderer eBay, da.

Link to comment
Share on other sites

www.blocket.se

Jeg handler mye fra Ebay, som regel går det greit dersom man finner rett produkt og beregner rett.

Ellers så kan det lønne seg å registrere seg på et par forums og være litt aktiv der for å få lov å handle med folk. Har selv handlet gitar og pickups via Sevenstring.org, men da er det beste for begge partene at begge er aktive på forumet, jeg hadde aldri stolt å utføre en handel med en fra USA som har 1-2 poster på forumet og ingen feedback.

Mao, gå på forumer du syns er interessante ala MyLesPaul, ESP, Sevenstring +++ velg selv og post litt rundt, mange har en salgsavdeling, og prisene på slike forum (etter min erfaring) er MYE bedre enn Ebay + folk er ofte villig til å sende til utlandet/internasjonalt og folk er ekstra vennlige + man kan etterhvert begynne å stole på folk som har god feedback og nok poster :)

Edited by Troll
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Velkommen! Bare å fyre løs med spørsmål  
  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.