Web Analytics
Jump to content

MDRattle

Medlem
 • Posts

  429
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

MDRattle last won the day on February 7 2012

MDRattle had the most liked content!

About MDRattle

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Location
  Gjøvik

MDRattle's Achievements

Gitarrocker

Gitarrocker (5/6)

4

Reputation

 1. http://www.rebelmusic.no/index.php?main_page=product_info&cPath=1_2_9&products_id=1548 Ligner på denne, og denne får du ny for halve prisen.
 2. Megadeth er ikke hva det var. Nå handler det vel mest om konspirasjonsteorier og religion fra den fyren der. Har alle platene, og var frem til Thirt3en(sic) medlem av fanklubben dems. Klarer dem ikke lenger. Burde forsåvidt bytte nick, ser jeg. Siste albumet jeg kjøpte var Black Sabbath, 13. Veldig bra plate, positivt overrasket.
 3. Hahaha.. Det positive er at vi nå kan la alle "styggeste headstock"-tråder dø.
 4. Veit ikke helt om MM er det rette for deg som skal stemme ned, når det ikke er mulig å intonere gitaren.
 5. Det er viktig å strekke strengene litt også. Kan jo også være at stemmeskruene på gitaren ikke er bra.
 6. Ser ut som det er mye gitar for pengene. Traditional er jo egentlig en Standard som er laget på samme måte som de ble lagd på fra begynnelsen av 80-tallet, frem til rundt midten av 2000-tallet. Det er mange som foretrekker disse over den noe dyrere Standard'en.
 7. Litt off topic, men hvordan er det å sette på en 3/4 hals på en vanlig bolt on gitar? Guttungen driver å lærer seg å spille, men Les Paul'n blir litt i største laget for ham.
 8. Det er gitarer spikket fra kryssfinérplater og satt på den billigste mekanikken. De er håndlagde da, hvis det betyr noe.
 9. Jeg tror både Ace og Jimmy Page har bidratt til flere solgte Les Pauls enn Slash.
 10. Sjappa jeg bruker opererer med gratis frakt på nye Jacksons. Angående venting når det gjelder Jackson, så må du enten kjøpe det de har på lager, ellers blir de lagd på bestilling, men det går greit.
 11. Kvaliteten på den gitaren var helt vill. Problemet var mer formen og at jeg aldri ble venn med Floyd'n. Ville ikke hatt noen betenkeligheter med å kjøpe en USA Jackson usett igjen.
 12. Beklager for liten takt. Kunne nok brukt andre ord, eller latt være å kommentere det. Uansett, hvis jeg var trådstarter, ville jeg tatt en prat med han som solgte den.
 13. Truss rod coveret er ikke så gæli. Vanligvis har fake Gibsons TRC med 3 skruer. Jeg tipper at det ikke er truss rod på denne gitaren. Det jeg reagerer mest på er hvordan trådstarter skryter av hvor god den er å spille på. Han har fått den listepriset osv. Ingen gitarbutikk i verden ville verdsatt den der til 30000,-! Sorry, men her tror jeg at trådstarter rett og slett prøvde å lure oss.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.