Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

MDRattle

Medlem
 • Innholdsteller

  429
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

MDRattle vant dagen sist Februar 7 2012

MDRattle hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

4 Neutral

Om MDRattle

 • Rang
  Gitarrocker

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Gjøvik
 1. Tja..Vet ikke jeg. Det er en del ting som ikke stemmer her. Han sier at det er en Custom Shop gitar. Det er mulig jeg tar feil her, men starter ikke Custom Shop serienr. på CS? Det gjør ihvertfall min gitar. Serienummeret på den gitaren har et vanlig Nashville serienummer.
 2. Han har en del bilder av framsiden på headstocken nå ihvertfall.
 3. Noe av grunnen til at de begynte med weight relieving og chambering er at dagens mahogny er mye tyngre enn den var før. Den beste mahognyen(altså den dyreste og letteste) blir brukt i reissues..
 4. Hmm... Å kalle det en Explorer Custom er vel å ta i. Prøvde å google litt etter Explorer Customs, og jeg kom opp blank. Hetfield sin var ihvertfall ikke Custom. Hvis jeg lakkerer om en Gibson LP Standard og setter i nye pickups, så ville ikke jeg kalt den for Custom. Det er jo fortsatt en Standard. Customized og Custom er to helt forskjellige ting, og etter det mener jeg annonsen er misvisende
 5. Hvis den er taksert, har han sikkert takseringsbevis. Noen får spørre om det. Jeg tror nok ikke han svarer meg mer, for å si det slik. Det han gjør ved å si at han har arvet den og fått den taksert er jo å fraskrive seg all skyld.
 6. Sendte mail til fyren med Black Beauty. Han påstår at han har arvet den og fått den taksert i to forskjellige butikker i Bodø. Godt mulig at begge deler er sant, men den er fortsatt fake.
 7. http://www.gibson.com/en-us/Lifestyle/Features/CounterfeitGibsons/ Slenger opp en lenke her, jeg. Litt grunnleggende om fake Gibson. Kan skrive litt mer ytdypende på norsk senere idag
 8. Kjøpte en Ovation akustisk gitar av denne mannen. Jeg hadde lagt opp budsjettet mitt på 3000,- for en akustisk gitar, men endte opp med en gitar til 9000,- Debris gikk med på å gi meg gitaren mot et forskudd på 2500,- i påvente av feriepenger. Jeg dro GLAD hjem med gitaren. Feriepengene kom, og jeg satte over resterende 6500,- Jeg er VELDIG fornøyd
 9. Til å være en 2w låter den enda bedre. Mener bestemt at Micro Cube'n til Roland er en 2watter, med mindre de har flere typer Micro Cubes. Det er den som kan gå på 6stk AA batterier jeg tenker på.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.