Web Analytics
Jump to content

Ekte Seymour Duncan?


Rakken

Recommended Posts

Jeg er på utkikk etter en Seymour Duncan Hot Rails til å ha i bridge-posisjonen i strat'en min. Jeg prøver å finne en så billig som mulig da jeg egentlig bare skal teste den og beholde den hvis den låter bra/slik jeg håpet. Så kom jeg over en annonse på Finn og ringte på den for å spør om hvilken pickup han hadde avbildet. Han sa at det bare var en [ekstra] pickup som fulgte med da han kjøpte den (regner med han kjøpte brukt) og hadde ingen anelse om hva det egentlig var. Bakpå stod det "RoHS"; han trodde det var merket på pickupen, men jeg leste etterpå at det har noe med strøm å gjøre el.

Jeg vet det er mange eksperter her på forumet og håper noen klarer å identifisere pickupen :) Dette er det eneste bildet selger har lagt ut av pickupen.

Takk på forhånd!

post-10720-0-01813600-1337971810_thumb.j

Edited by Rakken
Link to comment
Share on other sites

For det første, det er ikke SD. Jeg har en gitar med tre forskjellige SD- blades i, og det står trykket SD på alle tre pickupene på oppsiden. For det andre er fasongen på plasten annerledes.

Jeg vil som antydet allerede tippe at dette er GFS. Fant en liggende her nå, og den står det ikke noe på i det hele tatt.

RoHS står rett og slett for Restricted of Hazardious Substances, og innebærer at det ikke for eksempel er brukt blyholdig loddetinn i pickupen. Det har ikke noe med kvalitet eller merke eller noe annet å gjøre.

Når det er sagt, så er GFS blades noe jeg liker veldig godt. Jeg vet ikke om noe jeg som låter så bra i forhold til prisen. Det betyr ikke at de låter like lekkert som SD- versjonen. Det skulle da bare mangle, prisen tatt i betraktning.

Link to comment
Share on other sites

Det kan muligens være en Artec som er en av Koreas største OEM produsenter. De produserer blant annet for GFS. Fås for 20$ på ebay. Når det er sagt brukte jeg lenge en slik i en strat. Låt ikke verst den.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
  • Dette ble omsider greit, bestefars gamle (1958?) Höfner 455/S. Fikk lima halsen i vinter, har fått på ei midlertidig bridge, og den er rett i halsen og lettspilt. 010 Flatwoundstrenger. Venter nå på en 1956-modell floating pickup fra de britiske øyer, en 1505 GR med volumkontroll som spikres fast i gripebrettet. Plekterbrettet er også britisk og kosta sitt, men ble pent. Prøver å få tak på en bridge som ser ut som den originale, men det er lengre mellom de. Denne bridgen var dog lett å intonere, da det er bånd-biter som sitter i smale spor, og de kan tas løs og flyttes.
  • Hei, Jeg har ett Line 6 Relay G50 system men har klart å miste senderen. Line 6 TBP12 Noen som har en de vil kvitte seg med?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.