Web Analytics
Gå til innhold

M.A.K.S

Medlem
 • Innholdsteller

  442
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

12 Good

Om M.A.K.S

 • Rang
  Gitarrocker
 • Bursdag 19. juli 1979

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Det er en Warmoth Soloist. Mahogni kropp med rosewood topp og hals i rosewood med macassar ebony gripebrett. Med de nye cites-reglene vil jeg tro det er et lite mareritt å få bestilt noe sånt ?
 2. Usikker på hvor harry de er, men jeg har disse to luringene ?
 3. Trenger bare ett batteri dersom du ikke skal kjøre 18v mod
 4. Det stemmer nok ikke helt.. Har kjørt 18 volts mod på både 707 og 808 mikkene og det er definitivt forskjell. Spesielt på 808.
 5. Hehe, nei det var kanskje en liten overdrivelse Men den har en resonant og "snappy" tone unplugged. Gjennom en forsterker er den tight og artikulert. Brukbar tele-twang med splitta buckere også.
 6. Da har jeg akkurat fått inn denne karen på kontoret. Har hatt lyst på en tele med to humbuckere i lengre tid nå, så da denne dukka opp måtte jeg bare slå til Ikke helt sikker på specs, men den har to DiMarzio Steve Morse mikker, med individuell split og kill-switch. Låter kuler og krutt unplugged, så nå er det bare å glede seg til jeg kommer meg hjem og får testet
 7. Så kaldt blir det strengt tatt ikke. Husk på at hunder o.l sendes i buken på flyet og de overlever jo greit ;-) Når det gjelder gitarer ville jeg vært mer bekymret for forskjeller i luftfuktighet, kondens og slikt.
 8. Det er nok ikke en Seymour Duncan ihvertfall.. Ser mer ut som en GFS av noe slag.
 9. For det første så har ikke PRS slike "feil" som du snakker om. Da må det i så fall være noe spesielt med din gitar. Det eneste jeg kan tenke meg er at enkelte broer ikke har nok "spillerom" til å få intonert skikkelig dersom det er snakk om store avvik fra standard tuning. Dette er imidlertid ikke et problem som er ekslusivt for PRS. Hvordan er intonasjonen nå da? Fikk han fikset det? I så fall er han fyren, som Kossof er inne på over, relativt kokt i skallen Intonasjonen bør justeres med jevne mellomrom uansett hvor dyr gitaren er. Spesielt dersom en bytter strenger og/eller tuning. Eller enig i at du kanskje ikke bør sette en slik hals på PRS'en din. Hvis du skulle ha uflaks og ikke like resultatet, vil det nok bli myyye vanskeligere å få solgt den igjen til en "akseptabel" pris.
 10. Har i senere tid fått fryktelig lyst på en øks med P-90 mikker. Etter litt leting fant jeg denne: http://www.fender.com/en-NO/products/search.php?partno=0262350539 Noen som har vært borti den? Står mellom en sånn og en PRS SE One tenker jeg. Hvis noen har andre alternativer tas de imot med stor takk
 11. Vet det har blitt repetert til det kjedsommelige, men det blir uansett ikke tightere enn ampen din.. For øvrig var den videoen en tøvete sammenligning.. Sammenligne den tighteste metal pickupen til Bare Knuckle med den slappeste rocke pickupen til SD..
 12. Trenger mer info. Spiller du med mye gain/vreng? Støyer det like mye når du spiller med helt clean lyd? Må huske på at den midterste mikken er en single coil og vil støye mer enn humbuckerne, det er liksom single coilens natur.
 13. Ja, du kan høre forskjell på ulike magneter og nei, du kan ikke høre forskjell Magnetene kan utgjøre en ganske stor forskjell i lyden, men for å kunne høre hva de ulike magnetene bidrar med lydmessig er du nødt til å teste de forskjellige magnetene i samme pickupen. Ellers blir det alt for mange variabler. Custom serien til SD er vel eneste serien der eneste variabelen er magneten: Custom Custom har alnico 2, Custom5 har alnico5 og Custom har ceramic.
 14. Ser ingen grunn til at ikke det skal funke, kjør på
 15. Det Audun nok mente er at et pickup bytte utgjør en ganske liten del av det totale lydbildet. Det er ampen som har desidert mest å si for hvordan det låter. For å si det litt flåsete: hvis lyd idealet ditt er en JCM800, men alt du har å spille på er en Fender Twin så kan du bytte mikker til du blir grønn uten at du kommer en millimeter nærmere drømmelyden .
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.