Web Analytics
Jump to content

er Epiphone EJ-200 en god gitar?


cortg260

Recommended Posts

For å være ærlig, så likte jeg ikke lyden i den. Syns det hørtes ut som om lyden var bak ett teppe. Type, hold hånda di over munnen og snakk. Den så bare kul ut!

Men det kan ha noe med at jeg tok og klimpra på Gibson, Martin og Taylor gitarer før. Jeg var selv på tanken om å kjøpe gitaren fordi den ser fet ut!

Link to comment
Share on other sites

Ville mye heller kjøpt en gitar med litt kvalitet. Takamine og Yamaha APX-serien er gitarer som kommer til hodet. Litt avhengig av budsjettet ditt såklart.

Legger du i en tusenlapp eller to, får du plutselig skikkelig gode gitarer slik som Mexico-Taylor o.l. :)

http://www.sound1.com/portal/asp/produktdetalj1.asp?Produkt_ID=4990

Denne for eksempel, er en kjempegitar. Kan sikkert få den litt billigere om du tar kontakt med Morten hos Backstage Musikk, og si at du har blitt sendt av Gitarnorge! ;)

Link to comment
Share on other sites

Gitaren som trådstarter linker til har jo pickup. Jeg vet ikke om dette er et faktisk behov, men hvis det er det så koster jo Taylor 214e fort 8500kr. 214e er en knallgitar som helt klart er verdt pengene den koster, men det er jo fortsatt over dobbelt så mye som trådstarter tilsynelatende har tenkt å legge i gitar.

I den prisklassen kan man gjøre gode kupp på bruktmarkedet, og det er mulig du får en 214e for ikke så veldig mye mer om du er heldig, ellers kan du sjekke ut gitarer fra Ibanez, Yamaha og Takamine. Finnes også en del mindre kjente merker som er anerkjent i gitarmiljøer for å lage gode instrumenter til lave priser. Er noen forskjellige som stadig nevnes, men jeg husker bare Art & Lutherie i farta... Og Seagull?

Har ellers ikke noe erfaring med Elvis-gitaren, men en gitar som koster såpass lite, og har både signatur og så sinnsykt mye bling, klarer jeg ikke ha store forventninger til. Fjern signaturen og blinget så hadde den neppe koster over 2 laks.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Velkommen! Bare å fyre løs med spørsmål  
  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.