Web Analytics
Jump to content

Bryllup - Forslag til sang i kjærka ?


Tommern
 Share

Recommended Posts

Så har jeg vært stor i kjeften da, og lovet min yngste søster å spille noe fint i kirka under brudlaupet hennes. Lett å svare ja til det i desember, men nå nærmer det seg fælt 4 august.....

Noen som sitter på noen gode forslag, til en egnet duett med akkert ?

Alle forslag mottas med takk, og den heldige vinner premieres med en halvliter ved første og beste anledning. Alternativt litt altervin...... <_<

Link to comment
Share on other sites

Kommer veldig an på type folk. Noen vil ha pompøse låter mens andre takler litt mer jordnære låter, og kanskje til og med et lite spark til brudgom eller brud.

Bare unngå "ja, da har vi tatt melodien fra Gøy På Landet, og skrevet en "morsom" tekst... Det er den rosa sangen!" ...

Link to comment
Share on other sites

Har ikke søstra di et ønske da? Har sunget/spilt en god del til bryllup i kirka, og da er det som regel etter ønske fra brudeparet. Likevel er nevnte You Raise Me up brukt en del, From This Moment med Shania T har vært en gjenganger også. Du er den med Hellbillies er fin. Ellers har jeg spilt låter som Love Will Keep Us Alive med Eagles, Tålt med Bjørn Eidsvåg, Den Finast Eg Veit med Hellbillies alene med flere, men disse er de jeg husker akkurat nå. Har jo også vært borti en del sære ting som kun er øvd inn og spilt en gang for siden å ha gått i glemmeboken.

Men som sagt, hør med søsteren din om det ikke er en låt som har spesiell betydning for dem eller hvis ikke, i hvert fall diskuter med henne og kom fram til en låt sammen med henne/dem. Da er det garantert at det ikke blir totalt bom i hvert fall. :)

Link to comment
Share on other sites

Joda, har jo lagt ballen hos henne og hennes tilkommende. Sjøl har jeg Lift Me - Høyem / Brun på lur, men takker for flere gode forslag så langt.... Greia er at det skal være noe som er fint. Den rosa og blå sangen blir sikkert servert av noen andre, litt senere.... :D

Link to comment
Share on other sites

Hehehe! Jeg skal gjøre nøyaktig det samme litte grann seinere i august, bare at søstra mi kom med et konkret låtønske : can't stop loving you av micheal jackson. Heldigvis for de i kirka så skal søstra til brudgommen synge.

Edited by davidsen
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Nå er det faktisk slik at de som gifter seg som regel er representanter av "folket" og således ofte ikke musikere selv, og ofte liker de også det som er spilt og sunget 1000 ganger før. Og hva er i veien med det så lenge man gjør en bra versjon? Ingenting, spør du meg. Å spille for folk flest har fint lite med kred fra andre musikere å gjøre...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • https://www.gear4music.no/no/Gitar-and-Bass/Fender-Hendrix-Voodoo-Child-Ball-End-Gitarstrenger-av-Nikkel-10-38/3G3G Kunne det funket, eller blir det for tynt i basstrengene?
  • Tipper han mener 10-42, altså basstrengene fra et typisk .009-sett. Vet ikke om noen slike sett i Norge. Curt Mangan har et slikt, mulig det kan lønne seg å bestille noen sett om gangen.
  • Enten har jeg missforstått noe, eller så må du utdype litt hva du mener. Er det til en 6-stengs elgitar, eller noe 12-strenger det er snakk om? Siden du nevner 009 på bass-strengen.  Det er vanlig med f.eks 10-46 (noen skriver 010 - 046 ) sett, eller 09-46 der første tall er lys E og 46 er mørk E. Jeg bruker 11 - 49 sett og det er perfekt balanse for min stil, bestiller i større kvantum her, av og til har de enten god kampanjer eller gratis frakt, som gjør at det lønner seg å bestille 10-20 pakker. https://www.stringsandbeyond.com/daddario-electric-guitar-strings-exl115-3d-blues-jazz-rock-11-49.html https://www.stringsandbeyond.com/ernie-ball-electric-guitar-strings-2220-12p-power-slinky-11-48.html Skal du bare ha et par sett, lønner det seg å bestille lokalt. 
  • Hei. Jeg kunne tenke meg .010 på de lyse strengene, og .009 på basstrengene. Tipper det finnes noen ferdige sett på utenlandske nettsider, men har ikke sett noe slikt på norske nettbutikker. Er det noen her som kjenner til norske selskaper som selger slike sett?  Alternativt kan jeg Kjøpe fra en utenlandsk nettbutikk. Hvordan blir det da med moms og frakt - er det noen som kjenner til hvordan dette er for tiden? Kjedelig å kjøpe strenger for 300,- men betale like mye i moms og frakt.  Kjøpe enkelt-strenger. Tipper dette blir en del dyrere enn eventuelle ferdige sett.  EDIT: Dette gjelder altså ordinære elgitar-strenger. 
  • Ok, Eclipse er jo i boks, men ein kvit Custom eller Classic Custom-suget er fortsatt tilstede. Er det ingen som har stående ein slik? Eller veit om ein som har ein slik som ikkje blir brukt…? Hvis det er av interesse med (del)bytte så har eg diverse gitarer og ting som «er på vei ut». Feks Gibson LesPaul Deluxe (1974, men ikkje heilt original lengre, blandet annet refinished og den har fått humbuckers), Fender Road Worn 50s Stratocaster, Gibson Les Paul Studio (alpine white), Fender Highway One Stratocaster (rockefjøl som er godt slitt og krakellert i lakken med kun 1 humbucker ved stolen), Fender TwinReverb 1976 (silverface, nylig service).
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.