Web Analytics
Jump to content

Sprekk i ny gitar?


El_Aba
 Share

Recommended Posts

Hei!

Jeg har kjøpt en Squier Duo Sonic fra gitarhuset. Da jeg pakket den opp så jeg en tynn sprekk på neck-pocketen. Er usikker på om denne er kun i lakken, eller i treverket.

Folka i nevnte butikk er ekstremt trege med å svare på henvendelser, men jeg lurer på om det er best å bare returnere, eller å be om å få noe avslag?

post-383-0-13397100-1336416885_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Du har krav på et eller annet ja. Må først nevne at jeg har den sprekken på omtrent alle bolt on neck gitarene jeg eier/har eid, så tror det er heller normalt. nå herjer jeg dåg mye med utstyret mitt.

For en slik skade må nok du betale frakten for å sende den til dem for evt et bytte. Ville heller spurt om en rabattkupong eller lignende hvis ikke den lille sprekken er veldig irriterende for deg. Det er jo forskjell på folk :)

--------------------

Edit: Ser de har en oversikt over hva de kan gjøre for deg ved eventuelle feil i en handel *link*

Edited by Carlsenth
Link to comment
Share on other sites

Jeg har snakket med en der forrige uke, og maila uten å komme frem til noe egentlig.Han snakka om å sende meg et par pakker strenger som plaster på såret...jeg synes det virker en smule kjipt.

Har lest at det er vanlig med slike sprekker på boltons, men har det ikke på de andre jeg har...

Er det kun lakkskade, (som jeg tror), er det ikke farlig, men hva kan man regne med å få i "rabatt" ?

Link to comment
Share on other sites

jeg ville ha fått mer en pakker strenger til 30kr..

jeg ville krevd å få en effekt pedal eller lignende til en verdi av 300-400kr

På en gitar til 3.000,-? Da tror jeg nok de heller tar den i retur, istedet for å direkte TAPE penger på den.

Link to comment
Share on other sites

Nå har vel butikken ikke erstatningsplikt for en lakksprekk, så jeg synes det blir tåpelig å skulle kreve noe. Det de derimot har en forpliktelse til, er å utrede feilen, det blir da å ta den i retur og reparere den/evt. sende deg en ny.

Link to comment
Share on other sites

Så prisen først nå. Her er det snakk om et såpass lite "beklager for skaden" beløp at jeg selv ville droppa hele greia. Det får være måte på hvilke småting man kan klage på. pant 4 flasker og du har oppnådd samme beløp, bare bortkastet tid.

Edit; hvor lenge siden var det du henta den på postkontoret? du har 14 dager angrerett

Edited by Carlsenth
Link to comment
Share on other sites

Ser den.Men når man bruker over en uke på å svare, begynner det å bli litt dumt.

Den er jeg enig i, det er litt i overkant. Prøv å ringe de, dere finner sikkert en løsning.

Og som Carlsenth sier, du har 14 dagers returrett.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vanskelig å si eksakt slik markedet er nå. Dette er en ganske ok gitar laget i Canada av en anerkjent produsent, men siden det ikke er et navn som folk kjenner godt nok til går de ofte for mye mindre enn de kan være verd. Om den er satt opp ok, og lyden er god tror jeg Audun er ca der det ligger. Om kjøper må bytte strenger, justere action og hals og generelt sette den i stand igjen tror jeg fort du får maks 1500,- dessverre. 
  • Tja... 2000 - 2500,- kanskje?
  • Hei, Har ikke noe kjennskap til gitarer, men kan noen hjelpe meg med å si noe om hva jeg kan selge denne gitaren for? Mvh Stian
  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.