Web Analytics
Jump to content

65 Amps-Lil Elvis eller London?


johs
 Share

Recommended Posts

Trenger innspill fra dere godtfolk! Har hørt mye bra om disse 65 ampene. Samtidig trenger jeg en topp som kan erstatte vox ac15en. Akkurat nå står den oppå 1965 kabinettet, men føler at den brekker for tidlig og at den ikke har nok kraft til å drive kabinettet. Hvilken av disse er den beste? Er lil elvisen stor nok for å spille med på gigs? Eventuelt har dere andre innspill til topper rundt 11-12 000 kroners klassen?

-johs

Link to comment
Share on other sites

Hvis du syns at en AC15 brekker opp for tidlig og ikke driver kassa di bra nok, burde du gå for en kraftigere amp.

De to ampene du refererer til er på heholdsvis 12w og 15w, med 2x6V6 og 2xEL84 i sluttrinnet.

Siden Voxen din er på 15w med 2xEL84 i sluttrinnet, tror jeg ikke du vil merke stor forskjell.

Se heller på amper med 4xEL84, 2x6L6, eller 2xEL34 i sluttrinnet for det du spør etter.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har hatt en London Pro og syntes det låt meget bra, men den er på 18 watt, noe som ble litt lite headroom-messig. Bruker en Fargen Olde 800 nå på 25 watt nå og den gruser London'en i mine ører. Mer enn nok headroom til de fleste pubscener og grisefet lyd. Anbefales!

Link to comment
Share on other sites

Har Elvis'1 selv og synes absolutt den er verd pengene dersom du kan ta deg råd til det. Kan være greit å koste på seg en 2x12 kasse framfor 1x12 for å spille ut dog... blir fetere lyd også med G12H-30/Alnico Blue combo enn med kun ett G12H-30 element. London ligger vel mye i samme gata som Elvis'en.

Som GunnarpåMo sier så markedsfører de seg som ett selskap som leverer relativt presise kloner av gamle Marshall, Fender og Vox travere og selv om jeg noen gang hører familiariteten så høres de først og fremst ut som 65amps amper.

Gull til hjemmebruk er de også.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
  • Hei!   Bor i Oslo og er nybegynner på slidegitar. Kjøpte ein billig gitar for formålet, med mål om å bli såpass god at eg oppgraderer gitaren etter hvert.  Har stemt den i åpen E. Har prøvd å lære meg litt selv, og kommet eit lite stykke på vei. Men om eg skal lære ordentlig og komme meg videre, så tror eg det hadde vært ein fordel og fått litt kvalifisert hjelp. Er det noen som kan slide i åpen E, eller som kjenner noen, og som kan lære bort? Og evt pris.   Takker Asgeir
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.