Web Analytics
Jump to content

Guitar Rig


DonGlenn

Recommended Posts

Rart med det; et produkt ( f.eks. Guitar Rig ) kan få kjempekritikker i f.eks Guitarist ( mitt favorittblad) av anmeldere som antaglig har prøvd tusenvis flere produkter enn vi noensinne får gjort, men allikevel er det folk som synes det stinker. Tror egentlig produktet ( har det selv, men har så elendige høytalere at jeg ikke helt kan uttale meg om kvaliteten) er helt perverst bra, men det må nok kjøres gjennom kvalitet for å få vist seg skikkelig fram.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har prøvd det litt, men syntes ikke det var veldig morsomt. Alt av modulasjonseffekter låter fint, men vrengen tiltaler ikke meg. Vil tro at det er mulig å skru seg til god lyd, men det krever enten tid, eller tid til å lære seg å skru kjapt...

Sannsynligvis meget praktisk i mange tilfeller.

Link to comment
Share on other sites

Hmm.. Jeg sitter på Mac så det er litt begrenset med ting man kan få tak i fra *nettet*..

Noen som har peiling på noen fete gitar programmer for Mac?

Var på Apple sin demo på rockefeller forrige mandag, der hadde de noe som het Guitar Amp Pro, som lå inne i programmet Logic Pro, men det koster 10.000,- og man må ha en dongle for at det skal virke..

Link to comment
Share on other sites

Hvis man kan å skru en Marshall, AC30... så finner man fort ut at GuitarRig simulerer denne lyden svært bra. Skal du ha feit hi-gain vreng så er ikke guitarrig det beste valget (og da er jo heller ikke plexi Marshall, Fender TwinVerb eller AC30 det beste valget heller).

I et studio kom det et band som hadde med seg en hel bunke med fete forsterkere. Det ble mikket med omtrent det som var av mikker og posisjoner... Uten at bandet viste om det tok teknikkeren og koblet ut mikken og kjørte DI-signalet gjennom GuitarRig og ropte "Hvordan høres lyden ut nå da?". Dritbra var svaret han fikk.

...så, en blindtest viser at lyden kan bli veldig bra.

Liker dere GuitarRig så kan det også være verdt å sjekke ut AmpliTube.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hey, Jeg har ikke all verdens erfaring med Morgan gitarer.. men kjøpte nylig en Morgan på Finn av typen "Morgan W420SE". En Parlor-størrelse gitar. Jeg har aldri eid en Morgan-gitar før men har alltid hatt litt fordommer mot de (billig Kina-gitarer  ) Men denne gitaren viste seg å være en fantastisk gitar. Prøver fortsatt å finne ut litt mer om den, men det ser ut til at den er heltre både topp, sider og bunn hvorav sider og bunn er av Mahogny og toppen virker å være gran. Lyden jeg får av denne gitaren er også helt fantastisk både tilkoblet og ikke. Klarer ikke finne tilsvarende den jeg har noe som helst sted så den kan virke å være spesiallaget på noe vis, hvilket ville forklare den høye kvaliteten den virker å ha. Men dersom noen er ute etter en god Morgan vil jeg anbefale denne: https://gitarsenteret.no/morgan-w-420-se.html  
  • Nå skal ikke jeg legge ut noe som helst om min erfaring med Morgan gitarer. Det jeg har noe erfaring med, er at hvis man skal få produsert gitarer i Kina, så er det veldig viktig med "styring fra mottakerlandet", og gjerne også kontroll av varene. Jeg har ikke noe grunnlag til å si noe om kinesiske produsenter på bred skala, men har snakket og hørt erfaring fra flere med slik erfaring, både når det gjelder instrumenter og andre varer. Produsenter av varer i østen har fra tid til annen et litt annet syn på når "man har gjort en god nok jobb", og hva som er akseptable snarveier for å oppfylle produksjon- og kvalitetsmål. Dette er det faktisk skrevet tykke bøker om. Jeg regner med at grunnen til at Morgan har en høyere pris, er at de legger mer penger i å administrere og kontrollere produksjon og vare. Dette er for all del ikke noen fasit, bare min mening.
  • Hei!  Er det noen der ute som har en formening om hva en Gibson SG Standard fra 1971 kan være verdt? Den har et reparert halsbrudd, originale bånd, stemmeskruer, vibrolaen er erstattet med en stop tailpiece, PAF mikker, og er godt brukt.  Mvh Mats
  • Er det noen som har erfaringer med Yamaha Stagepas 1K MkII som PA-system for duo 1 gitar med pedalbrett (mest akustisk med innebygd pickup) og 1-2 vokalister innenfor sjanger folk/vise/pop. Lydkvalitet? Brukervennlig? Spiller sjelden i lokaler med plass til over 300 personer. Etter det jeg kan se mangler systemet mulighet for 48V phantom power til f.eks. aktiv DI-boks. Setter pris på tilbakemeldinger.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.