Web Analytics
Gå til innhold

DonGlenn

Medlem
 • Innholdsteller

  284
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om DonGlenn

 • Rang
  Gitarrocker

Profile Information

 • Bosted
  Vestfold
 • Interesser
  Beastie Boys, Red Hot Chili Peppers, Alice in Chains, AC/DC
 1. Søker folk å spille med i Holmestrand / Vestfold. Vi er to stykker, en ganske misrabel gitarist, og en ganske allsidig og god. Interessert i å spille all type musikk. Ønsker helst kontakt med godt voksne personer da vi begge er travelt opptatt med unger, jobb osv..
 2. Transitions - Beastie Boys (Ill Communication) sinnsykt fin.. Ellers bør du sjekke ut Beastie Boy's instrumentale samleplate - The In Sounds from the Way out. De skrikete rapperne fra Brooklyn kan faktisk lage veldig fine og fengende instrumentale låter. Transitions
 3. lol, ja, kjenner meg igjen til tider.. Bytt ut Dimmu med Beastie Boys, så snakker vi!
 4. Prøv en Epiphone Les Paul Standard, koster 5.490,- veil. men du kan fort få den under 5.000,- Jeg kjøpte en tidligere i år, og ER veldig fornøyd! Dessuten er den like fin som en Gibson
 5. Tror ikke jeg ville betalt for det der.. Virker som en scam spør du meg.. Googla litt rundt det, og det er visst nok bare BS..
 6. Fant denne siden på nettet, og det virker litt VEL for godt til å være sant.. Er det noen her som har noen erfaringer med dette? Annonsen sier at man kan bli et gitargeni på 45 min. http://www.fret2fret.com/
 7. Synst jeg husket at Metallica støttet det, men ikke Beatles.edit: Paul. :oops: Etter å sjekket litt rundt så ser det ut som om det var Sony Music som fikk siden stengt, og takket være Lars Ulrich er den nå oppe igjen..
 8. Neste gang må du slipe ned de spisse formene også Neida, så veldig strøken ut! Deilig å vite at du har en unik finish som ikke alle andre har?
 9. Gammelt nytt ja, men Metallica fikk siden stengt. Utrolig morsomt! Vokalen er utrolig "bra".
 10. og så roer vi oss ned og holder oss til topic!
 11. Så Jessica Simpson sang These Boots Are Made for Walking på David Letterman her om dagen, var ikke akkurat knall bra det heller..
 12. Hvis du kjører om kvelden/natten, for guds skyld ikke hør på NRK P3 eller P1.. Startet å kjøre fra Kristiansand en gang om kvelden, og hadde bare radio i bilen, så begynnte "nattønske", med Ziv zzZztubbsvenzzZ Du er garantert å sovne! Ellers kan jeg anbelate litt heftig Beastie Boys - Sabotage, f.eks. vil garantert holde deg våken om du kjører om natten. Ellers må du jo nesten ha med litt Iggy Pop, DumDum Boys, Faith No More, Soundgarden, RHCP, osv osv..
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.