Web Analytics
Jump to content

Musikding der Muff (Big Muff byggetråden)


Hvilken Muff bygger du?  

10 members have voted

 1. 1. For de som har planlagt å bygge - hvilken variant velger du?

  • America Reissue
   1
  • Triangle 2.nd ed.
   0
  • Triangle 3.rd ed.
   1
  • Violet Ram
   5
  • Russian
   3


Recommended Posts

Noen må jo starte tråden. Selvskrudd er velskrudd så derfor tenkte jeg at neste pedalkit jeg skal prøve meg på er der Muff - men spørsmålet er hvilken av de fem forskjellige variantene jeg skal velge? Skal jeg gå for den amerikanske reissue utgaven eller den russiske. I tillegg har de triangle 2 og 3 og Violet Ram. Hva er egentlig forskjellen?

Edited by GreenMan
Link to comment
Share on other sites

Flott GreenMan da slapp jo jeg. Men jeg er med.

Bestiller kit i morra tenker jeg.

Etter hva jeg så på de forskjellige kit-ene på Musikding, må det være verdier på komponentene som utgjør forskjellen.

Har ikke printet ut og sammeliknet delelistene ennå, men det kunne kanskje vært en ide om vi kjøpte forskjellige varianter

og sammenliknet. Jeg kan forsåvidt kjøpe den minst likte varianten, for jeg har tilgang til komponenter for å modde i ettertid.

Men jeg vil jo ha den jeg synes låter best til slutt :)

Link to comment
Share on other sites

Får se om jeg klarer denne da, selv om jeg har litt problemer med synet for tida!

Bestillte en Violet RAM i BB-boks...

Har hatt EHX sin Little Big Muff før, og det er jo en av de jeg angrer på at jeg solgte... Håper denne kan bli nogenlunde lik da..

Edited by askret
Link to comment
Share on other sites

Bestiller neste uke og går for Ram varianten jeg også. Har til og med tenkt litt på designet. Hadde egentlug vurdert lilla boks, men som den lathansen jeg er så går jeg for en ferdiglakkert rød boks.

muffBB.jpg

Ser jo lovende ut det der.. noe som minner meg på jeg burde begynne tenke på designet jeg skal ha på scream'n min >.<

Link to comment
Share on other sites

Er det noen versjoner av BM som utmerker seg med humbuckers? Synes fort en BM blir litt grøt.
Blir det grøt er det bare å minke verdien på noen av kondensatorene før klippediodene.

Dersom man synes det låter grøt er det for mye av dype toner som slipper gjennom til klippediodene. Det kan i dette tilfellet reduseres ved å minke kondensatorene som står i signalveien.

Jeg har som sagt ingen erfaring med denne vrengen, så jeg må ha bygget en før jeg evt. kan gi råd til mods.

Edited by Hank Annicke Noe
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
  • Jeg har aldri polert noen av mine gitarer. Tørker de bare av med en bomulsklut ved behov Litt fukt er fint hvis det er mye svette etc på lakken.  Ellers har jeg brukt Dunlop sin lemon oil til å rense ebony og rosentre gripebrett i kanskje 10(+) år? Jeg har kun kjøpt denne flasken, og jeg har fortsatt 1/3 igjen i flasken - har ca 8-10 gitarer til enhver tid. https://evenstadmusikk.no/dunlop/1025860/dunlop-6554-lemon-oil-4oz   Veldig fornøyd. Smører på, venter 1 min - skraper med et gammelt kredittkort - tørker av med bomull-pads og rask runde med tørkepapir for på fjerne overflateoljen. Får vekk det meste av skit på denne måten. Husk at den ikke er til smøring, men til rensing - smører du for mye kan det ha negativ effekt på bånd og inlays. Den etterlatser seg en mørk "behandlet farge" selv ved minimalt med olje, jeg bruker det ca en gang i året per gitar - eller sjeldnere. 
  • Her var det jo overveldende mye respons  Uansett, jeg tenker jeg ender opp med MusicNomad Guitar One og mikrofiber til gitarkroppen, og satser på at det holder i første omgang. Så får man heller se senere, kanskje det ikke trengs mer enn det Så har jeg tre forskjellige rengjøringsartikler til gripebrettet, blir vel å teste D'Addario (Planet Waves?) Lemon Oil snart. Dette skal bli veldig interessant, har aldri prøvd å skikkelig rengjøre et rosewood fretboard før
  • Hei, jeg har nylig oppdaget PRS. Startet dette eventyret med en SE Standard 24 (fra 2018, tror jeg det er), som, imo, er en grei gitar. Det blir nok flere PRS etterhvert Kan også opplyse om at jeg har solgt alle Ibanezene jeg hadde, så jeg er vel muligens ikke noen IbanezFanatic nå.. Uansett, generelt når det gjelder rengjøring så kan det vel holde med å tørke av med en (fuktig?) mikrofiberklut, men har noen noe tips til hva man kan polere med? For å få bort riper og swirls. Skjønner forskjellige PRS har forskjellig finish men noen som har noen generelle råd? Og kan man bruke vanlig carnauba bilvoks (evt hybridvoks) på gitaren? Eller er det noe man skal holde langt borte? Ja, jeg vet det finnes et PRS rengjøringssett.. Og ja, jeg vet hvordan man bruker Google 👍
  • Det er dog vanlig Studio med gloss lakk og humbuckere. Usikker på hva p90s og faded finish har å si.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.