Web Analytics
Jump to content

Atter en gang (tror jeg har posta det før) Motorpsycho


Nilsefix

Recommended Posts

Så . hva syns man om Norges ukronede rockehelter?

har vært et fan siden jeg var 12-13 år ... sett dem en bråta ganger .. og denna uka er motorpsycho uka :D

Greener

Watersound

Walking on the Water

Un Chien D'espace

mye fin musikk fra Trondheim (Lamoen faktisk :D)

Nilsefix

rull debatt

Link to comment
Share on other sites

Svartlamo'n. Stedet for rølperock og miljøhus. Miljøhuset er egentlig ganske interessant, trykklaminert treverk som isolasjon er ikke bare nytenkende, men også miljøbevissthet, da alle slags treverk kan brukes.

Ellers, Motorpsycho... Hva skal man si. Det er ikke bedre enn man gjør det til. Kanskje ikke flere enn 12 på dusinet, men likevel. Det var stort, med trykk på var. :)

Link to comment
Share on other sites

Motorspyho er vel et av Norges mest evolverende, innovative og fleksible band. Sjelden vare i Norge at man finner at band som på ikke så alt for mange år har gått fra hard-rock via pop-rock til country. Pluss at gutta er veldig dyktige musikere. Det eksprimenteres med en rekke forskjellige stemminger som igjen får frem nye stemninger og ikke minst veldig gode låter. Gode vokallinjer der Snah og Bent utfyller hverandre med to ganske så forskjellige stemmer.

Jeg har i hvert fall stor respekt for gutta og musikken, og mener at dette er ikke noe serieprodusert norsk rockeband som det går 12 eller hur mänga som helst av på dusinet.

Har hørt en del på Phanerothyme plata den siste tiden. Veldig bra plate som nærmer seg terningkast 6 hos meg....

M

Link to comment
Share on other sites

brukte nær halvannet år fra å hate det til å digge det når jeg var 12-13 år .. brodern hørte på det hele tida. så begynte jeg på de første platene og gikk oppover.. gnome ; dårlig forsøk på å provosereherme hehe ,, du har da LITT fantasi ?

jeg syns de er veldig veldig bra , men det skal litt til for å like dem , så skjønner at mange ikke gjør det.. de er bare så FANTASTISK gode på oppbygninger og nedbygninger osv osv .. det er det beste norske rockebandet ever..

Nilsefix

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.