Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

antikristian

Medlem
 • Innholdsteller

  23
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om antikristian

 • Rang
  Nybegynner
 1. Riffmasteren Dimebag er død! Dette er utrolig trist både for musikkverdenen og hans familie/venner. :cry: http://discussions.elektra.com/wm-damageplan/messages
 2. Nei. Moms på alt over 200 kr. Jeg har bestilt før og da har jeg måttet betale moms når jeg henter pakka eller får en giro i posten.
 3. Jeg vet jo det. Men jeg slapp moms. Tollvesenet skal ha litt penger for å håndtere pakka. Ikke sprø meg hvorfor 320kr, men jeg fikk det iallefall billigere enn forventet og det jeg forventet var også billig. Så jeg fikk det billig billig!
 4. Kjøpte noe trommeutstyr. Ca. 3000kr inkl frakt Og jeg slapp unna mva. Måtte bare betale tollomkostninger eller hva det het 320kr.
 5. www.sound1.no har endel tilbud på slikt. Du kan kjøpe akustisk sett med dempematter også.
 6. Jeg trener også i treningsstudio. Er det noen øvelser jeg kan gjøre der? Med manualer el. ?
 7. Jeg var på konserten! Torch må jeg si var kveldens største overraskelse. Jeg løp inn på websiden deres dagen etter og sjekket låtene og de låt like fett, så jeg kjøpte EP'en og venter nå på den nye.
 8. Tusen takk for svar gutter! Jeg bor i Porsgrunn. Så hadde vært fint om du kunne sendt noe. Er det noen tips jeg kan gjøre utenom å ta i stikker el. F.eks. en øvelse jeg kan ta i bilen eller på jobb...? Har fått et tips om å "slenge" med hånda/håndleddet.
 9. Hei Jeg har spilt trommer i snart 4 år og jeg har aldri tenkt på teknikk. Men det er en ting som har opptatt meg det siste halvåret. Problemet mitt er at venstrehånda mi er veldig svak og ikke så tight som høyrehånda. Er det noen som har noen forlsag til øvelser el. for at jeg skal kunne trene opp venstrehånda? Eller om det finnes noen gratis ressurser på nettet som tar for seg slike ting...
 10. Som Biaxident sier så er jeg ute etter punch og det får jeg ikke uten å dempe litt. Som sagt så er det veldig lett skumgummi som ligger mot slagskinne inne i tromma. Det er snakk om noen få gram med materiale. Men jeg har iallefall fått den lyden jeg ønsker nå. Kunne selvsagt ønsket meg bedre lyd, men da må jeg kjøpe nye skinn. Men økonomien slo seg vrang så dreit jeg i det og prøvde noe annet som visste seg å duge meget bra. Så jeg er fornøyd jeg
 11. Selvfølgelig har jeg stemt tromma, men i alle tilfeller så er ikke det nok. Jeg liker litt tørr lyd med mer punch. Og de skumgreiene veier kanskje 200g til sammen og så lenge jeg nå er fornøyd med lyden så gjør jeg ikke noe mer med det.
 12. Beholdte det gamle skinnet, men puttet masse skumgummi inni. Slike ting som følger med i esker med datautstyr.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.