Web Analytics
Jump to content

Rokkis

Medlem
 • Posts

  98
 • Joined

 • Last visited

About Rokkis

Profile Information

 • Location
  Tromsø

Rokkis's Achievements

Viderekommen

Viderekommen (4/6)

0

Reputation

 1. Motorpyscho - Sinful wind-borne, Hey Jane Neutral Milk Hotel - The King of Carrot Flowers Pt. One Cato Salsa Experience - Runaround Belle and Sebastian - The Boy With the Arab Strap Grateful Dead - Desolation Row De jeg kom på i farta, men det er jo så mye bra.
 2. The Killers - Hot Fuss The Hives - Tyrannosaurus Hives Elf Power - Walking With the Beggar Boys
 3. Synes det virket ganske interessant. Spill/ta opp mer
 4. så hva jeg postet i fjor, og jeg trekker det tilbake. har ingen anelse hva jeg hadde røyka før jeg postet posten. her følger iallefall dagens liste: golden smog - pecan pie the be good tanyas - the littlest birds motorpsycho - trapdoor stephen malkmus & the jicks - (do not feed the) oyster / animal midnight
 5. http://motorpsycho.fix.no/thisis/trivia/pr...presseskriv.txt Er dette en aprilspøk eller? :|
 6. Motorpsycho - Neverland
 7. Første sang må være tom dooley, eller smoke on the water. Ikke helt sikker. Første solo var nothing else matters.
 8. Har lyst til å dra, men pengene strekker ikke så langt. :/ Ble 20 lørdag som var, forresten.
 9. Det er en sånn "licedsed under floyd rose patets"-ting jeg har, ja. Står på den, som du sier. JT-500 Double Locking-noe. Husker ikke helt nøyaktig... Og det var faktisk D-strengen som røk rett etter at jeg hadde strammet skruen til, stemt og begynt å spille. Ang. hevig og senking av vibstolen og truss-rod. Er svært intressert i å lære om gitaren min, så det er ting jeg har lyst til å gjøre selv, så langt det lar seg gjøre. Er det mulig å gjøre noe feil når jeg styrer med dette så noe går i stykker? Skal det mye til? Har også lagt merke til en til ting med tremoloen. Når den er i bruk så kommer det rare lyder fra fjærene. Skjønner jo at de kanskje vil lage lyd uansett hva jeg gjør, men er det mulig å dempe denne støyen? Slarken jeg nevner er mellom arm og der man stikker den inn. Om jeg strammer for mye sånn at slarken blir borte, blir armen tungvindt å bruke. Må liksom sette den på plass etter bruk. Liker ikke det :| Takk for glimrende svar alle Skal sjekke asap om den lokale musikkforretninga har en sånn skrue.
 10. Takk for svar. Tror du missforstod litt. De hakene på skruen er ødelagt. Altså, den umbrakoen som passer (fikk med gitaren) får ikke tak lengere. Kanskje jeg har vært litt for hard alle gangene jeg har skrudd. Hmm. Så det blir dyrt, med andre ord? :/ Kjøpte gitaren våren 2003, så det er ikke så lenge siden. Skal sende mail til marios og høre med de.
 11. Hei igjen Etter jeg kjøpte min jackson js30 har den virkelig bare blitt dårligere og dårligere. Vet ikke helt om det er feil bruk, men går ut fra det. Problemet er tremoloen. Etter en del spilling hører jeg at den er gått ut av stemming, så da stemmer jeg med fin tunerne på stolen. Så er den bra i et par uker til. Etter et måned eller så er den gått så langt ut at jeg må stemme med stemmeskruene. Da må jeg jo opp med låse-dingse-skruene (ikke helt sikker på hva det heter, men iallefall der man skrur fast strengene melom hals/hodet). Nettopp det skulle jeg gjøre det her om dagen, og da skrudde jeg bare helt normalt, men det skjedde ikke noe. Så ser jeg på skruen, og de taggene, som er der skrujernet skal ta i (umbrako eller hva det heter), var avrundet så skrujernet fikk ikke tak! Så mine spørsmål er. Har jeg gjort noe feil, eller er det gitaren som er dårlig? Får jeg tak i reservedeler, eller må jeg kjøpe nytt? Isåfall, hva? Hvordan får man bort strengeklirr? er -vanvittig- irriterende. Synes tremoloarmen er slarkete hvis jeg ikke har skrudd den så hardt fast at det nesten er umulig å bruke den. Skal det være sånn? Som ikke har med saken å gjøre: Har det noe for seg å bytte pickuper på denne gitaren? (Jackson JS30 - 3000kr eller noe på marios) Synes lyden jeg får ut av denne rett og slett er forferdelig.
 12. mine favoritter må være.. hmm.. motorpsycho - vortex surfer, hey jane og taifun edit: men må jo også nevne: jon spencer blues explosion - calvin, fuck shit up, bacon the who - teenage wasteland cato salsa experience - runaround
 13. synes motorpsycho er sinnssykt bra. digger alt jeg har av de.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.