Web Analytics
Jump to content

NGD ! - Fender Baja Telecaster


Hallstein

Recommended Posts

Jepp, etter lengre GAS og samtidig dårlig med penger, kom jeg over denne vakre gitaren her på finn...

Det er en Fender Telecaster Classic Player "Baja", som er bygd i Mexico og har en "Custom Shop Broadcaster Single-Coil Pickup" i bridge, og en "Custom Shop "Twisted" Tele® Single-Coil Neck Pickup" i neck, og denne gitaren låter virkelig!

Lyden har ett preg av "dyrt" og er absolutt ikke muffled, matt, eller kjedelig, som mange gitarer i denne prisklassen kan være. Tonepotten fjerner litt vel mye diskant veldig fort, så det må jeg kanskje se om jeg får gjort noe med.

Jeg var SVÆRT skeptisk til halsen i starten, og når jeg bestilte gitaren, men V-formen er nesten ikke merkbar, og det er absolutt en tilvenningssak.

Gitaren har sjukt mye sustain, og grepene holder seg svært tydelige leeeeenge. Dette kan nok ha noe med string-thru-body konstruksjonen, samt vintagesadler. Fra nå av skal jeg også være svært forsiktig med å si at gitarer med multi-piece kropper ikke har like god sustain som de med 1-piece kropp. Denne har 3 biter, som absolutt vises, men er alvorlig talt kun ett visuelt problem.

Ellers så kan det nevnes at tidligere eier ikke har vært særlig flink til å sette på nye strenger, men det skal vi da få gjort noe med :P

Og hva er vel en NGD Tråd uten bilder? :

img0858zt.jpgimg0859t.jpgimg0861lp.jpgimg0862ym.jpg

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Velkommen! Bare å fyre løs med spørsmål  
  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.