Web Analytics
Jump to content

Telecaster med "innsving" på baksiden


Cerpin Taxt
 Share

Recommended Posts

Jeg er på utkikk etter en ekstra Telecaster, men da bandet mitt er ganske aktive på scenen så vil jeg gjerne ha en gitar som er behagelig å ha på seg. Jeg vet Fender lager en Tele som er "carved" på baksiden slik at den er mer komfortabel, men synes ikke designet på den er så kult. Jeg vet ikke helt hva terminologien for dette er, men dere skjønner hva jeg mener.

Noen forslag på modeller eller fabrikanter som jeg kan sjekke ut? Det behøver ikke være Fender, men ser helst at gitarene er av god kvalitet.

Link to comment
Share on other sites

Hvis du ikke er avhengig av at det akkurat er en telecaster så har en jo Reverend Buckshot med flere... Telecasterpickup i bridge, filtertron-lignende sak i neck. Ølvom-cutaway.

Ellers er jeg ikke bevandret nok i telelandskapet til å vite hvilke budsjett-telecastere som har plass til magan.

Link to comment
Share on other sites

Har sett litt på Warmoth kroppene, de har både tummy cut og arm cut, noe som hadde vært fint. Problemet er at jeg ikke har peiling på hvordan jeg setter de sammen, med elektronikk og alt. Hadde vært greiest å bare kjøpe en ferdig montert.

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vanskelig å si eksakt slik markedet er nå. Dette er en ganske ok gitar laget i Canada av en anerkjent produsent, men siden det ikke er et navn som folk kjenner godt nok til går de ofte for mye mindre enn de kan være verd. Om den er satt opp ok, og lyden er god tror jeg Audun er ca der det ligger. Om kjøper må bytte strenger, justere action og hals og generelt sette den i stand igjen tror jeg fort du får maks 1500,- dessverre. 
  • Tja... 2000 - 2500,- kanskje?
  • Hei, Har ikke noe kjennskap til gitarer, men kan noen hjelpe meg med å si noe om hva jeg kan selge denne gitaren for? Mvh Stian
  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.