Web Analytics
Jump to content

skattepengene :D


mmakokid
 Share

Recommended Posts

 • Replies 41
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Skal bruke dem på en Martin D-18 eller om21s. Klarer aldi å bestemme meg, men det er jo d-18 jeg egentlig har bruk for.

Evt hadde ikke en ny klassisk tysker eller en Taylor T3 vært dumt. Huff, det er dyrt å jobbe med instrumenter. Bare glad jeg ikke jobber med bil. Det hadde blitt dyrt det. :-)

Link to comment
Share on other sites

Mine går til en Gibson es335 jeg fikk i dag. Eneste er at halsen hadde knekt når jeg henta den på posten. Måtte sendes tilbake med en gang. F*EN!!!

Kjipe greier. Kjøpt fra butikk og det var transportskade i originalembalasje? I såfall er det jo en kjip delay, men veldig enkel sak. Husk å få meldt fra til posten innen 48 timer. Vanligvis dekker de ikke over 10000kr, men det er jo selgers problem med mindre annet er avtalt. :-)

Link to comment
Share on other sites

Den var pakka i Gibson pappeske. Var fra butikk, så det går bra heldigvis. Hadde nok fått litt juling i frakta. Jeg hadde gleda meg noe sinnsykt til å bruke den på øvinga i dag.

Edited by thombek
Link to comment
Share on other sites

Den var pakka i Gibson pappeske. Var fra butikk, så det går bra heldigvis. Hadde nok fått litt juling i frakta. Jeg hadde gleda meg noe sinnsykt til å bruke den på øvinga i dag.

Det er jo heldigvis den beste situasjonen noe sånt kan skje i. Ny gitar bør jo bare ta et par dager, så du har det vel rett over helgen, og butikker ordner alltid med posten så du slipper å vente i ukevis på erstatning. Lykke til videre!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Vanskelig å si eksakt slik markedet er nå. Dette er en ganske ok gitar laget i Canada av en anerkjent produsent, men siden det ikke er et navn som folk kjenner godt nok til går de ofte for mye mindre enn de kan være verd. Om den er satt opp ok, og lyden er god tror jeg Audun er ca der det ligger. Om kjøper må bytte strenger, justere action og hals og generelt sette den i stand igjen tror jeg fort du får maks 1500,- dessverre. 
  • Tja... 2000 - 2500,- kanskje?
  • Hei, Har ikke noe kjennskap til gitarer, men kan noen hjelpe meg med å si noe om hva jeg kan selge denne gitaren for? Mvh Stian
  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.