Web Analytics
Jump to content

Helsikke, der blei jeg bitt av basillen....


s0und
 Share

Recommended Posts

Den der er drit lekker. Aldri sett den i virkligheten. Når jeg så den samme i telecaster når disse kom så ble jeg helt øm i enden,og tenkte, "herregud å lekker, koster sikkert oppunder 20000"

Dum som jeg var, maila jeg sound1, og den kosta faen meg 4,995,- DÆNG!

lekkertlekkert, billig,billig. Og ash er ikke noen ulempe synes jeg altså. Straten min er av det.

Link to comment
Share on other sites

Spilte endel Fender for tja... 13 år siden ca. Syns de var for feite da. Det er lenge siden, og jeg husker ikke 100% mener det var noe jeg ikke likte. Den der var dritsexy rett og slett, 5 laken? det må jo være en spøk. Korea bygge antar jeg.

Link to comment
Share on other sites

Irriterer meg litt egentlig, at de ikke skriver hvor gitaren er bygd. Det er jo egentlig ekstremt vesentlig for mange. Greit at de har modell betegnelsen "American deluxe" osv. og at det ikke er like mye schwouong over "Korean custom" kanskje... uansett, Knowledge to the masses!!!!

Link to comment
Share on other sites

amerikansk hardware montert i korea.... bra kompromiss!! Sett den skikkelig opp og du vil ikke ha mye å være flau for om noen skulle sammenligne den med en USA modell...

(Herregud... se på bilene de nissene bygger der borte! Hvordan KAN noen stole på håndtverket deres??)

Link to comment
Share on other sites

Hø? Prøver du å si at asiatere lager dårlige biler? Ettersom hva jeg har lest i forbrukerrapporten er det nå Toyota e.l. som hersker i bilverdenen når det gjelder byggekvalitet og EU-kontroll-ting. BMW kommer særdeles dårlig ut... Selvsagt, håndsnekrede gitarer fra USA har bedre kvalitet enn masseproduserte planker fra korea, men å begynne å sammenlikne med biler blir kanskje litt feil.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Må innrømme at det har blitt noen flere Harley Benton siden åpningsinnlegget i denne tråden. Geniale gitarer å lære seg båndsliping og oppsett på, ikke så veldig stor risiko om noe skulle gå galt. Og man kan faktisk ha flaks å ende opp med et knallbra instrument etter litt jobb -  de fleste er ikke klare for bruk ut av esken. Paradoksalt nok er de dyreste jeg har kjøpt også de som kom mest uferdige. En Fusion II var ikke mulig å justere opp pga flere veldig ujevne bånd. Fikk tilbake en femhundrelapp og la ned litt arbeid på hals/bånd, og nå har den  veldig lav action uten noen problemer. Holder på med en SC550 II nå og her var første stopp å ta ut oversadelen, renske opp og montere den skikkelig. Noen fryktelig høye bånd, og har prøvd å justere halsen rett for å planslipe båndene men den er rett og slett litt s-formet når den rettes ut. Får bare slipe i vei og se hvor det bærer, kan vel kompensere mye med høyden på båndene tenker jeg. Målet er lav action og bittelitt relief, og jeg tror S-formen forsvinner da. Den låter ihvertfall overraskende bra, disse Tesla-pickup`ene er ikke til å kimse av. Med 5 HB-gitarer og en bass i samlingen tenker jeg det holder med det merket. Nå tør jeg ta for meg dyrere instrumenter om det skulle bli nødvendig   Sikler  på Solar, spesielt  A1.6FRC. Har ikke noe med floyd og aktiv elektronikk i samlingen, så det må bli neste. Kommer til å prøve å unngå å kjøpe gitarer uten rustfri bånd i fremtiden og Solar kommer med det. Alternativt må jeg lære meg å skifte bånd. Har jo noen HB med nikkelbånd jeg kan øve meg på  
  • Er det noen som vet hvor man kan få tak i roasted pine emner som kan brukes til el kropp? Det eneste jeg har funnet er amerikanske sider der emne koster ca 1500,- kr men frakter er på 4000,-   Det eneste norske jeg har funnet er terrasse plank med det er for tynt og smalt. 
  • Godt tips, men dette er et kit som sannsynligvis ikke er verdt mer enn varmeverdien om en fyrer den i peisen når alle godbitene er tatt av. De originale stemmeskruene var så dårlige at de ikke var brukbare, og en gikk regelrett i stykker. Verdien i denne vil nok først og fremst være gleden den kan gi meg Regner med det er flere enn meg som som har et lite lager med avplukkede deler. De er kjekke å finne til andre prosjekter. Merkelig nok blir man aldri ferdig....  
  • Lang tid uten lyst - og når den er på vei tilbake ser jeg at alt er på vei til å bli borte ... Trist, men leit og ingenting å gjøre med det. Og i mellomtiden har alle bildene i byggetrådene mine mistet seg selv - usikker på hvorfor det har blitt slik, men nå som forumet også er i ferd med å miste seg selv, er det kanskje ikke verdt å reparere? Jeg skal lete opp det nye forumet og se om jeg finner ett sted å poste oppdateringer i der 🙂 Takk for alt og alle her inne!
  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.