Web Analytics
Jump to content

Fender

Medlem
 • Posts

  24
 • Joined

 • Last visited

About Fender

Fender's Achievements

Nybegynner

Nybegynner (3/6)

0

Reputation

 1. har følgt denne tråden, og er vel spent på hva du synes om lyden. De fleste lyd klipp jeg har hørt, gjelder også 18w kittene også, spilles det bare blues på. Så mitt spørmål funker P1 til hardere ting også ? Funker den bra med distortion pedaler?
 2. Noen som vet hvilken model dette er ? Den var direkte vakker.
 3. love_my_Les_Paul skrev Har hørt at de skal være utrolig bra- som du sier jcm 800 på boks. Har du kjøp dem i norge ? Tror ikke det ble laget mer en 500 stk av disse, men det vet du sikkert mer om enn jeg.
 4. Det er ett merkelig fenomen det der, har hørt om flere enn meg som har klaget på det. Jeg har hatt Marshall plexi 100 watt Marshall 1987 50 watt Marshall JCM 800 50 watt Marshall JCM 900 50 watt (likte ikke denne) og det har vært samme tingen med dem alle
 5. Ja det er virkelig lavmål her inne nå. Men over til video'en til Jarle : Det er langt fra min greie, men jeg har stor respekt for det slike gitarister driver med = flott at noen orker å øve så mye..........., en kan til å med få litt ide'er selv. Å diskutere hvem den beste gitaristen blir like banalt som å diskutere hvem som har den sterkeste pappa.
 6. Ble betatt av bandet etter jeg hørte Demon Box plate.
 7. Synes forskjellen mellom dem er enkel - Det viktigste for metallica er å tjene enda mer penger, det har blitt pen radio musikk. Kan ikke se for meg megadeth gi ut plate sammen med ett symfoni orkester.
 8. Her står det meste av tunning av ibanez sine floyd. http://www.ibanezrules.com/tech/setup/index.htm Lykke til, og husk at det er veldig viktig at vib'en står vannrett i forhold til gitaren - se bildene ned på denne siden http://www.jemsite.com/tech/t_1setup.htm#step1
 9. Jeff Healey spiller enormt kult. Han spilte i en film som heter Road House sammen med Patrick Swayze, tror filmen kom ut i 1989.
 10. Gitarer Ibanez RG-2550EX Fender Prodigy Olympia stålstrenger Rack ting Mesa Boogie Quad TC electronic G-Major Div Tonebone hot britith dist EMU-1820m DI box Midi keybord
 11. Glimrende hvis du kunne gjort det nilsefix, fikk bare hørt Zuz - Verft låta Tøff låt.
 12. Til dere som har en pod xt, jeg og sikkert mange andre hadde vært takknemlige for noen små demoer av pod'en.Vet at det finnes på line6 sine hjemmesider men disse er neddunket med effekter.Så bare noen små toner med clean og vreng lyd uten effekter hadde vært topp.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.