Web Analytics
Jump to content

trenger tips til kjøp av gitar


shakazahn
 Share

Recommended Posts

Er man nybegynner og skal kjøpe billig gitar så er mitt råd å styre unna alt som har vibarm. Den vil nesten 100% garantert være ubrukelig og du vil ende opp med en gitar som aldri er/holder seg stemt. Man kan selvfølgelig låse den ved å stramme fjærene eller putte inn en blokk, men da har man betalt for et vibarm system som ikke brukes på bekosting av andre komponenter. Dessuten trenger man ikke vibarm for å lære seg å spille gitar :)

Tror nok jeg ville styrt unna pakker. Det kan tenkes at de forsterkerene i linkene er greie men jeg kjenner ikke til dem. Ville heller satset på en Roland MicroCube og en gitar med så basic design som mulig (gjerne en brukt en). Da får man mer for pengene selv om det kanskje koster litt mer. Det er ingen vits i å kjøpe billig hvis det ikke fungerer ordentlig.

Link to comment
Share on other sites

Hvis du kjenner noen andre som er litt mer erfaren på gitar går det også an å sjekke ut bruktmarkedet. Da kan isåfall gitarkompisen bli med deg og prøve gitaren og hjelpe deg litt på vei. En brukt gitar kan du også selge for samme pris som du kjøpte den for.

Link to comment
Share on other sites

Som før nevnt her, les gitarguiden som det allerede er lenket til. Da har du kanskje litt mer konkrete spørsmål enn "vil ha en gitar som kan være grei og enkel å spille på". Det er det nemlig veldig mange gitarer som er, og det er ikke sikkert en av de vi foreslår ut fra en slik beskrivelse er gitaren for deg.

Kanskje dårlig eksempel, men hvis du spør på "Vinterklærforumet" om en "grei jakke som er varm og god", og du kjøper en dunjakke ut fra rådene, og så er du allergisk for fjær. :)

Link to comment
Share on other sites

Hei, jeg har tenkt og kjøpe meg en gitar for første gang, jeg rotet litt rundt inne på 4sound.no.

Da kom jeg over denne pakken http://www.4sound.no/itempg.aspx?id=133&artno=222531 og lurte på om noen kunne si om det er ett greit kjøp for en nybegynner,

eller om jeg burde innvestere i noe annet.

Jeg har denne gitaren. Er veldig fornøyd med den, det er en fin nybegynner gitar :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg skjønner godt at det er skrevet for å skape debatt/provosere, men forstår fortsatt ikke poenget med å debattere rundt musikksmak. 
  • er ikke ordet "kåseri" brukt? det betyr vel generelt at det som blir sagt, ikke akkurat skal tas 100% seriøst
  • He he, ja... Nå skal det sies at Epiphone kanskje ikke overpolstrer gitarene i eska når de sender ut fra fabrikk, men den har nå tross alt seilt halve jorda uskadet før den kom hit til landet.
  • Jo, takk for det. Etter å ha spilt på den en god del nå i kveld, må jeg faktisk si at dette er det beste jeg har opplevd fra Epiphone. Ikke det at jeg har et båtlass med erfaring, men en god del forskjellige eksemplarer har jeg tross alt vært borti. Resten virker veldig solid og godt gjennomført, bortsett fra at endene på nøtta kunne vært litt mer avrundet. Antydning til båndskjegg er det også, men ikke verre enn noen av mine andre gitarer uten fret-nibs, så jeg er nok litt vel overfølsom der. Selger fortalte jo at han kjøpte den ny fra Evenstad, og at han sendte tilbake et eksemplar han ikke var fornøyd med, før han fikk denne. Mistenker at den kanskje kan være kontrollert og sjekket litt ekstra fra Evenstad før den ble shippet. Endestykke og bru er veldig Epiphone, og jeg tipper det kan være noe å hente på å oppgradere her, så det kommer nok til å skje. Pickups og elektronikk virker veldig kurant. Er det slik at posten krever at jeg sender gitaren til reparasjon, vet jeg faktisk ikke om jeg gidder.
  • Fikk meg til å tenke på denne saken:  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.