Web Analytics
Gå til innhold

Stjerneskruen

Medlem
 • Innholdsteller

  193
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Om Stjerneskruen

 • Rang
  Viderekommen

Contact Methods

 • Website URL
  http://

Profile Information

 • Kjønn
  Dame
 1. I Cubase går du til Audio Pool vinduet og klikker av for musical mode for den filen du vil transponere. Hvis det er strykere du skal transponere så velg algoritmen som er optimalisert for pitch. Du kan nå transponere i Arrange-vinduet ved å velge filen og justere pitch i info-linjen ørverst.
 2. Ok, takk for tilbakemeldinger. Jeg har bestemt meg for å skrape den og lage noe nytt i steden.
 3. Vel, det gjør jeg! Spessielt godt liker jeg å lage electronica for da slipper jeg å jobbe sammen med andre. Fint at du likte introen i allefall
 4. Sist uke ble jeg inspirert av Mars-landingen og lagde denne låten her. Miksen er så og si ferdig men har gått litt blind her mot slutten så lurte på om noen kanskje har noen kommentarer? Det er ingen mastering eller limiting, har kun normalized. Prøvd med SD FG-X limiteren men den skapte problemer. Tror det er noe trøbel med dynamikken i lead-synthen som skapte en stygg ugjevnhet. Skulle gjerne prøvd litt med en god linear pahse multiband kompressor på akkurat det sporet (tror faktisk det er synthpatchen problemet stammer fra) men har for øyeblikket ingen og vet ikke om jeg orker å tukle mer med det akkurat nå. En dyktig ME kan kanskje gjevne ut uten å skape problemer. De fleste sporene og gruppene er foreløpig komprimert med -1 til -2 i flere stadier. Waves API 2500 er flittig brukt. Desidert min favoritt-kompressor om dagen Å få til det gyngende samspillet mellom trommer, bass og orgelet uten å skape pumping var ur-vanskelig, så jeg håper det fungerer som det skal. Trommene var heller ikke lett i og med at det er gjort med et par looper som i utgangspunktet hadde riktig feel men ikke helt riktig frekvensinnhold. http://soundcloud.com/stjerneskruen/curiosity-mix-b-04c-mixdown Mvh, Maria
 5. En gang i uken spenner jeg dem fast på taket på bilen og tar en tur igjennom vaskehallen
 6. Jeg har Seth Lovers i min og de låter veldig bra. Vet dog ikke hvordan de er i forhold til de du nevner men er absolutt og anbefall for klassisk Les Paul lyd.
 7. Ohh, det var et godt forslag. Jeg er gammel Les Paul fantast så det høres veldig bra ut.
 8. Jeg har en G&L Legacy USA som jeg liker veldig godt å spille på, men den har bare single coils så jeg tenkte å sette i en sånn single-size humbucker ved broen. Noen som har noen gode forslag til pickup? Har så langt vurdert DiMarzio Tone Zone og Super Distortion men vet ikke hva som vil egne seg best.
 9. Jeg bruker både Live, Live Lite og Cubase og merker ingen forskjell.
 10. Et godt tips er å ikke gjøre eq i solo-mode, så sant man ikke prøver å rense noe eller liknende da. Ellers gjør jeg omtrent 90% ned og 10% opp, kutter som regel mer aggresivt enn jeg booster. Low-shelf og hpf er det det går mest i. Favoritt eq'ene mine er DmgAudio eQuick of Waves API.
 11. Jeg ville heller gått for bedre monitorer i mindre størrelse. Har hatt et par RP6, og de er gode de, men foretrekker Focal CMS40 monitorene mine på 4" over RP6 sine 6". Faktisk vil jeg påstå at jeg skal klare å mikse bass-tungt materiale bedre på Focal'ene en Rokit'ene selv om Rokit'ene teoretisk sett går dypere. De små Focal monitorene har rett og slett fenomenal bass for så små å være. Jeg har CMS65 monitorene og men bruker de stortsett bare når endelig nedmikse nærmer seg. Enn så fantastisk de store låter foretrekker jeg å gjøre grovarbeidet på 4 tommerene. Med de store får jeg nesten følelsen av at jeg drukner i lyd. Blir ikke på langt nær så sliten av å jobbe på de små.
 12. Jeg har brukt Liquid 56 i flere år og ikke hatt noen problemer med drivere.
 13. Er du sikker på at du har riktig versjon av Axe-edit? Min ser litt annerledes ut.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.