Web Analytics
Jump to content

Fatal Impact + support!


Aphelion

Recommended Posts

Lørdag 1. mai er det klart for en ny Fatal-konsert på Gjøvik! :)

Supportband denne kvelden er Corsair, et stoner/doom/sludge-metalband fra Hedmark. Som de selv skriver på sin Urørt-side: stiftet høsten 2007 etter mye pils og nedstemte gitarer! Bandets nye EP «No Dawn Of Man» er rett rundt hjørnet. Dette bandet er knalltøft, så møt opp tidlig!

18 år leg og en hundrings i døra. Åpner 2100. Egen avdeling med spritservering!

Facebook-event

Corsair på NRK Urørt

16860_308832920379_574630379_5208519_4861436_n.jpg

Link to comment
Share on other sites

Hehe- så du vil ha betalt for å møte opp? Mener å huske at jeg lovet bort en femtilapp til de som ville være med på slutten. Det ble ikke dyrt, for å si det sånn.

Fatal Impact er vel verdt å få med seg, av flere grunner enn å se Aphelion i Spandex.

Enig i at det er litt tidlig, men trenger du skyss, og det blir aktuelt, så får vi sikkert til noe.

Det er mulig vi må dra litt tidlig, da jeg har vært dum nok til å love Aphelion at han skal få låne "lysriggen" min gratis. Sist de spilte på Jam, var det såvidt man så bandet. Hadde passet best med stearinlys, taffelmusikk og rødvin.

Det eneste som var helt feil, var glimrende, høy og "Inyerface" Metal. Koste meg skikkelig.

Link to comment
Share on other sites

Bare tuller. Sist lovte jeg faktisk bort en femtilapp til de som skulle være med, tror jeg. Det er ikke noen jeg kan forvente at du fikk med deg. Uansett, Fatal Impact er en uoppdaget perle som absolutt bør oppleves. I hvert fall hvis de bruker min fantastiske lysrigg. :lol:

Så er det jo stas å treffe andre forumfolk, selv om aldersforskjellen trolig er påtrengende.

Link to comment
Share on other sites

18årsgrense nå igjen? :P

Edit: Skjønner godt at de vil tjene på alkohol da. :P

Det er et utested som vanligvis har 20-årsgrense, så vi har gjort mange en tjeneste allerede :P

Denne gangen skal jeg nok klare å karre meg bortover skal du se! :D

Det tror jeg når jeg ser det :D

Ser at Jam har oppgradert lysanlegget sitt siden sist. Ikke umulig at jeg står og leker musikkpoliti ved siden av lydmannen.

Bildet er nok dessverre (?) tatt på studenthuset på Gjøvik, ikke på Jam.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
  • Dette ble omsider greit, bestefars gamle (1958?) Höfner 455/S. Fikk lima halsen i vinter, har fått på ei midlertidig bridge, og den er rett i halsen og lettspilt. 010 Flatwoundstrenger. Venter nå på en 1956-modell floating pickup fra de britiske øyer, en 1505 GR med volumkontroll som spikres fast i gripebrettet. Plekterbrettet er også britisk og kosta sitt, men ble pent. Prøver å få tak på en bridge som ser ut som den originale, men det er lengre mellom de. Denne bridgen var dog lett å intonere, da det er bånd-biter som sitter i smale spor, og de kan tas løs og flyttes.
  • Hei, Jeg har ett Line 6 Relay G50 system men har klart å miste senderen. Line 6 TBP12 Noen som har en de vil kvitte seg med?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.