Web Analytics
Jump to content

Ny PRS!


Haarfagr
 Share

Recommended Posts

Hey!

http://prsguitars.com/semikaelakerfeldt/index.html så denne her om dagen og blei helt "in love" ! Er ikke den bare helt rå?

Og det er en SE så koster ikke allverden heller!

SKAL ha en sånn en gang!

Hva syns dere?:D

Jævla fin sak, men blir fælt når O`en e slipt vekk :rolleyes: Opeth va for all del ett dritbra band en gang i tia, men e ikkje no særli uannsett å bruke tusentalls med kronasjer for å reklamere for andre :D Men flott fjøl!

Link to comment
Share on other sites

Jeg synes igrunn ikke den var det helt store jeg, og jeg er Opeth-fanboi. Kjip O, for mye gull, ikke helt Åkerfeldt synes jeg. Menmen, det må vel i prinsippet være det siden (jeg antar) han har designet den.

Gi meg heller en Custom 22/24.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har eid en PRS-SE og testa noen flere eksemplarer og jeg må si at de koreanske PRS-gitarene er mye gitar for pengene. Min var til og med perfekt justert av importøren, et område der f. eks Fender slurver forferdelig. Jeg har eid seks fendergitarerer (US og Mexico) og alle unntatt en har jeg vært nødt til å file nøtta på for å få en behagelig action :angry:, men dette ble litt off-topic. Hvis du ellers liker utseendet på gitaren er det bare å slå til.

Edited by Brötthäst
Link to comment
Share on other sites

Jeg har eid en PRS-SE og testa noen flere eksemplarer og jeg må si at de koreanske PRS-gitarene er mye gitar for pengene. Min var til og med perfekt justert av importøren, et område der f. eks Fender slurver forferdelig. Jeg har eid seks fendergitarerer (US og Mexico) og alle unntatt en har jeg vært nødt til å file nøtta på for å få en behagelig action :angry:, men dette ble litt off-topic. Hvis du ellers liker utseendet på gitaren er det bare å slå til.

Har faktisk opplevd det samme selv med Fenderen min (us)

Men når jeg fikk fikset den for en 1400kr (etter mye feil og styr på den!!), så var det en helt ny fjøl jeg fikk i hendene :D

Link to comment
Share on other sites

Jeg tror jeg skjønner hvorfor han valgte å ha O-en der. Hvis man først skal lage en signaturgitar vil man jo gjerne ha noe som folk husker og som står som noe du har laget selv, istedenfor en signaturmodell som ser ut som en helt vanlig modell, bare med f.eks annet treverk i halsen.

Mine to øre.

Link to comment
Share on other sites

Åkerfelt eller hvordan man staver navnet er genial og jeg elsker Opeth, spes når de splitter med Dream Theater, men de har i verdensskala bare 22 fans så

et firma som PRS har ikke kapasitet til å ta puppen helt ut av posen og fleske til med utvikling av noe helt nytt før de VET at de kan tjene på det, slik

Music Man gambla med Petrucci, han hadde ikke 42 utgaver med en gang han heller og Dream Theater har jo i samme størrelsesorden med fans.

Jeg syns gitaren var meget pen i lakken, men ikke noe for meg. For meg er ikke fyren en stor gitarist slik som Petrucci, han er en musiker som fortjener

tung respekt, og for meg er det noe annet.

I hear the baying of the hounds!

Link to comment
Share on other sites

Åkerfeldt er kanskje ikke så teoretisk og god til å "wanke" gitaren som Petrucci, men jeg mener han er en bedre musiker ;) Bare hør på alle sangene til Opeth, de er geniale allesammen! :)

Liker godt at det er en SE jeg, 20 000 for en gitar er litt dyrt for meg :P

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.