Web Analytics
Jump to content

Hallstein


Hallstein
 Share

Recommended Posts

 • 4 months later...

Jeg kjøpte en Schecter C-7 av Hallstein for 3000kr.

Handelen startet med at Hallstein var veldig tålmodig, selv om han hadde flere kjøpere som hadde bydd på gitaren ga han meg 2 ukers tålmodighet, selv om det fortsatt var litt usikkert om jeg fikk avklart alt med foreldrene mine.

Når jeg kom ihjem til Hallstein å skulle prøve gitaren fant fort ut at gitaren var godt tatt vare på, veldig godt tatt vare på. Han hadde i forhånd av mitt besøk skiftet strenger, vasket/polert gitaren, justert truss-rod og stillt inn gitaren, han tilbydde seg også og stille inn gitaren der og da vis det var noe jeg ville endre på.

Han hadde gjort klar en meget god kjøpskontrakt der jeg får rettigheter som enhver kjøper gjerne vil ha.

Hallstein fortalte meg også historien bak hele gitaren slik at jeg får vite om det er noe spessielt (det var det denne gangen) + salgsgrunn.

Anbefaler alle og handle med Hallstein, han er en veldig hyggelig type som tar vare på utstyret sitt og legger godt til rette kjøperen. Han setter også prisene i rett klasse og denne gangen ga han meg ei reim og et gitarstiv på kjøpet.

Meget fornøyd!

Den andre gitaristen i bandet mitt kjøpte også en gitar fra Hallstein, en ESP LTD EC-1000. Han opplevde samme gode service og tilrettelighet for kjøperen. Også denne gitaren var veldig(!) godt tatt vare på.

Jeg er meget fornøyd med handelen!

anbefales ! :D

Edited by Stiankarlsen
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
 • 1 month later...

Kjøpte en Eddies Achiv 1200kr :)

Først inntrykk av selgeren er at han er veldig seriøs og han tar kjøperen seriøs :)

Han beskrivde varen veldig bra. Han sa at CDene ikke var brukt og jeg såg ikke EN ripe i dem, FANTASTISK!

Boxen vart beskriven som god stad og jeg så ikke en skrame i den heller. Shotglasset og "familie tret" var helt konge :)

Kjøpe brukt av denne selgeren er å annbefale:)

På tanke på at Eddies Achiv ikke er lenger i produksjon så var dette her et kupp for Iron Maiden fans som meg ;P

Up the Irons and this buyer is recommanded!

Edited by Ole Kr.
Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...

Kjøpte en TC Electronic G-Major 2 med et Behringer MIDI brett av Hallstein, som jeg fikk idag :D

Handelen gikk raskt og knirkefritt ;) Er kjempe fornøyd med handelen!

Kan også legge til at Hallstein var veldig hjelpsom ved å guide meg gjennom diverse setups med G-Major'en etter jeg hadde motatt pakken :)

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...
 • 1 month later...

Kjøpte 1973 Marshall-kabinett med 2 originale greenbacks + 2 blackbacks av Hallstein for 7000,-

Kabinettet låter knall og er i meget god stand.

Kjempebra kommunikasjon og levering i Trheim (fra Levanger, ca 8 mil?)

Seriøs selger, anbefales! :D

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...
 • 4 weeks later...

Dette begynner jo å bli ei stund sida, men jeg frekventerer ikke forumet særlig jevnlig. Uansett:

Bytta min kjære Gibson Les Paul Classic (herregud hvor jeg savner den!) mot en Engl Blackmore-forsterker med denne karen. Siden vi bor ca. evig langt unna hverandre møttes vi på halvveien, midt oppå det grimme og frostbitte Dovrefjell. Tross værgudenes iherdige forsøk på å sette frostbitt i alt på dets vei, gikk byttehandelen som smurt og vi reiste våre respektive veier etter et hyggelig møte med nygammalt utstyr vi gleda oss fælt over. Hallstein var så hyggelig å legge til et lite mellomlegg, som dekka bensinutgiftene for min del, og det må jo sies å være et aldri så lite pluss i boka!

Veldig positiv erfaring, med andre ord!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
  • Hvordan drives potmeteret? Kan jo være noe mekanisk der som har hoppet av.  Alt er jo fiksbart. Spørsmålet er hva du ev. kan gjøre selv. Må du ta den til en proff, skal det jo ikke mye til før det koster mer å reparere enn å kjøpe nytt, men jeg vil si at det i høyeste grad er smart å sjekke.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.