Web Analytics
Jump to content

Hallstein


Hallstein

Recommended Posts

 • 4 months later...

Jeg kjøpte en Schecter C-7 av Hallstein for 3000kr.

Handelen startet med at Hallstein var veldig tålmodig, selv om han hadde flere kjøpere som hadde bydd på gitaren ga han meg 2 ukers tålmodighet, selv om det fortsatt var litt usikkert om jeg fikk avklart alt med foreldrene mine.

Når jeg kom ihjem til Hallstein å skulle prøve gitaren fant fort ut at gitaren var godt tatt vare på, veldig godt tatt vare på. Han hadde i forhånd av mitt besøk skiftet strenger, vasket/polert gitaren, justert truss-rod og stillt inn gitaren, han tilbydde seg også og stille inn gitaren der og da vis det var noe jeg ville endre på.

Han hadde gjort klar en meget god kjøpskontrakt der jeg får rettigheter som enhver kjøper gjerne vil ha.

Hallstein fortalte meg også historien bak hele gitaren slik at jeg får vite om det er noe spessielt (det var det denne gangen) + salgsgrunn.

Anbefaler alle og handle med Hallstein, han er en veldig hyggelig type som tar vare på utstyret sitt og legger godt til rette kjøperen. Han setter også prisene i rett klasse og denne gangen ga han meg ei reim og et gitarstiv på kjøpet.

Meget fornøyd!

Den andre gitaristen i bandet mitt kjøpte også en gitar fra Hallstein, en ESP LTD EC-1000. Han opplevde samme gode service og tilrettelighet for kjøperen. Også denne gitaren var veldig(!) godt tatt vare på.

Jeg er meget fornøyd med handelen!

anbefales ! :D

Edited by Stiankarlsen
Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...
 • 1 month later...

Kjøpte en Eddies Achiv 1200kr :)

Først inntrykk av selgeren er at han er veldig seriøs og han tar kjøperen seriøs :)

Han beskrivde varen veldig bra. Han sa at CDene ikke var brukt og jeg såg ikke EN ripe i dem, FANTASTISK!

Boxen vart beskriven som god stad og jeg så ikke en skrame i den heller. Shotglasset og "familie tret" var helt konge :)

Kjøpe brukt av denne selgeren er å annbefale:)

På tanke på at Eddies Achiv ikke er lenger i produksjon så var dette her et kupp for Iron Maiden fans som meg ;P

Up the Irons and this buyer is recommanded!

Edited by Ole Kr.
Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...

Kjøpte en TC Electronic G-Major 2 med et Behringer MIDI brett av Hallstein, som jeg fikk idag :D

Handelen gikk raskt og knirkefritt ;) Er kjempe fornøyd med handelen!

Kan også legge til at Hallstein var veldig hjelpsom ved å guide meg gjennom diverse setups med G-Major'en etter jeg hadde motatt pakken :)

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...
 • 1 month later...

Kjøpte 1973 Marshall-kabinett med 2 originale greenbacks + 2 blackbacks av Hallstein for 7000,-

Kabinettet låter knall og er i meget god stand.

Kjempebra kommunikasjon og levering i Trheim (fra Levanger, ca 8 mil?)

Seriøs selger, anbefales! :D

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...
 • 4 weeks later...

Dette begynner jo å bli ei stund sida, men jeg frekventerer ikke forumet særlig jevnlig. Uansett:

Bytta min kjære Gibson Les Paul Classic (herregud hvor jeg savner den!) mot en Engl Blackmore-forsterker med denne karen. Siden vi bor ca. evig langt unna hverandre møttes vi på halvveien, midt oppå det grimme og frostbitte Dovrefjell. Tross værgudenes iherdige forsøk på å sette frostbitt i alt på dets vei, gikk byttehandelen som smurt og vi reiste våre respektive veier etter et hyggelig møte med nygammalt utstyr vi gleda oss fælt over. Hallstein var så hyggelig å legge til et lite mellomlegg, som dekka bensinutgiftene for min del, og det må jo sies å være et aldri så lite pluss i boka!

Veldig positiv erfaring, med andre ord!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
  • Noen som har prøvd på det? Hva gjorde du og hvordan funka det?
  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.