Web Analytics
Jump to content

Linkage25

Medlem
 • Posts

  265
 • Joined

 • Last visited

About Linkage25

Profile Information

 • Gender
  Mann

Recent Profile Visitors

2,773 profile views

Linkage25's Achievements

Gitarrocker

Gitarrocker (5/6)

2

Reputation

 1. Tenker jeg får highjacke denne tråden litt. Litt ute etter det samme, nytt headset til hjemmestudio / bruk med Line 6 Helix. Hørt mye bra om DT770, men de AKG'ene (K240) ser jo også ut til å være godt likt. Har hatt noen Audio-Technica ATH-M50 i 6 år ++ nå, og har vært relativt fornøyde med de, men viser seg å være litt vanskelig å mixe med de. Uansett, skal gjerne kunne brukes til noe hjemme-mixing, men vil nok i stor grad bli brukt sammen med Helixen for øving etc. Noen som har noen anbefalinger? Tenkte ett sted mellom 1000 - 1500 kr.
 2. Nice! Veldig kult at de la til Archon ampen med nyeste oppdatering, hørt at den låter konge på Hi-Gain
 3. Konge! @Blix del gjerne dine erfaringer med LT'en når du får den. Kan sikkert også nevne at bruken min er hovedsakelig i Hi-Gain landskapet. Brukt div 5150/6505 heads/comboer over årene, men har ikke fått så voldsomt nytte av de nå som jeg bor i en liten leilighet. Da har alternativet vært div Amp-Plugins (LePou, Amplitube, osv) til øvingsbruk. Vært sånn semi fornøyd med det, så snuser på en digital løsning som først og fremst låter bra, men som også er intuitiv å bruke.
 4. Liten bump på denne tråden. Nå som Line 6 har lansert Helix LT (en rimeligere floor unit), så vurderer jeg sterkt å gå til innkjøp av en slik til hjemmebruk. Hvordan er erfaringene med Helix for dere som har hatt enheten en stund nå?
 5. Toven: til moderne chug-chug metal så har jeg kjempe god erfaring med både 6505 topp og comboene. Veldig mye lyd for pengene! Tror jeg selv ender opp med en 6505+ 1*12 combo. Var å prøvde den her om dagen og den låter kjempe bra. Også er den utrolig billig og! Tenkte å ikke bruke så altfor mye på amp i denne omgangen og til metal så er det veldig mye amp for penga
 6. Her var det mye bra forslag! Vært inne i eksamensperiode så har ikke vært innom forumet på en stund. Aphelion, har guitarRig allerede og det funker for så vidt bra det, men vil også foretrekke og ikke måtte gå gjennom PCen vær gang jeg skal spille gitar Synes det blir litt knotete i lengden når man bare ville sette seg ned å spille litt. Så også at noen nevnte Axe-FX, og det kunne også ha vært noe. Har hørt mye bra om den, og Standarden får jeg vel brukt til under 10k. Men har holdt meg litt unna for samme grunn som over. Er i overkant mye knoting på en liten skjerm for min del. Men hadde vært kult å få prøvd ut en Axe-Fx, men er jo ingen norske sjapper som har den...
 7. Nei er vel et godt poeng det. Prøvde en HT-40 for en stund tilbake, og var heller ikke ble heller ikke solgt på den som en metalforsterker. Prøvde den nye Laney Ironheart comboen igår også, og den skulle visst være en super amp, men ble heller ikke så overbevist av den. Fikk dog bare et par minutter med den...
 8. Ja ser ut som om det er Thomann som gjelder da. Er det noen her som har noe erfaring med Blackstar sine HT-amper?
 9. Ja den AMTen virket veldig interessant! Ingen som vet om noen sjapper på østlandet som har en slik? Hadde vært nice å få testet den ut. Men ja ser seff at 50W rør kan bli overkill i stuen, men hadde samtidig vært digg å kunne dra med seg toppen på bandøving å bruke den der. Det eneste de har på bandrommet per idag er en Marshall MG amp og noe lignende. Men de har et 4x12 cab der som kan brukes!
 10. Nei ikke sant. Det er derfor jeg har sett litt på 15 - 20W topper/comboer. Har ikke fått prøvd Blackstar sine HT amper enda, men de skal visst være bra. Har ikke helt fått sansen for Orange heller, men folk snakker jo varmt om Tiny Terror ampene deres.
 11. AMT Stonehead var ikke dum den heller! Men heller fortsatt litt mot EVH 5150 III, men så koster jo den også ganske mye mer....
 12. Skjønner, men som sagt så blir den nok stående hjemme 99% av tiden
 13. Mye bra som kommer her! Vil helst ha 2 kanaler så OR 15 er dessverre litt uaktuell Tufftuff Kan sjekke ut Tubemeister! Ja blir hovedsakelig til hjemmebruk, men kan også hende den blir brukt til øvinger og slikt også hvis jeg kjøper en topp. Blir det en combo blir den nok stående hjemme stort sett Men 15W rør pleier vel å spille helt greit høyt gjennom 4*12 cab?
 14. Ja sånn størrelse messig er det ikke SÅ nøye, kabinettet tar jo størst plass uansett Men ja har hørt mye bra om EVHen, har bare fått prøvd 120W versjonen, men den var ihvertfall helt konge! Den er jo relativt lik 6505en jeg har fra før av.
 15. Hei! Tenker det er på tide å bytte ut Peavey 6505 120W toppen min, hovedsakelig fordi den blir litt overkill å ha hjemme. Spiller nok litt for høyt og tar litt for stor plass, så tenkte det var på tide å nedgradere litt. Spiller hovedsakelig metal og rock, så det blir hovedfokus, men er jo aldri et minus at den er allsidig. Planen er vel å kjøpe en 1*12 eller 2*12 rørcombo eller en liten 50W topp(typ tiny terror størrelse topp) eller no lignende å kjøre det med et 1*12 kabinett eller noe sånt. Er et must at den har minst 2 kanaler og effects loop. Så lurer rett og slett på om folket her på forumet har noen gode forslag til forsterkere? Har sett på litt forskjellig, men hadde vært kult med noen gode tips angående andre forsterkere(og gode 1*12 cabs for så vidt). Skal som sagt hovedsakelig brukes til metal! Prismessig så får jeg vel rundt 7000 for 6505en og vil helst ikke legge inn så alt for mye selv. Så rundt 8 - 9 000 for hele riggen vil jeg helst ikke gå over. Kan også nevne at jeg hittil har sett på EVH 5150 III 50W Toppen + 1*12 Cab, og også litt på Orange Dark Terror toppen.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.