Web Analytics
Jump to content

Arachno

Medlem
 • Posts

  224
 • Joined

 • Last visited

About Arachno

 • Birthday May 6

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.myspace.com/arachnosimmons

Profile Information

 • Gender
  Mann
 • Location
  Drammen

Arachno's Achievements

Gitarrocker

Gitarrocker (5/6)

5

Reputation

 1. Seneste svaret NOENSINNE, vel, men ja, det er en topp. (Har ENNÅ IKKE fått fiksa denne, snakk om å være treg..)
 2. Ja, er vel kanskje best å levere den inn til amp-tech.. Er det noen sånne her på forumet, tro? Som holder til i nærheten av Drammen? Noen som vet?
 3. Heisan, folkens. Har litt trøbbel med min gamle 50-watts JCM800 (2204) om dagen: Når jeg slår på ampen (det skjer ingenting så lenge den står på standby) begynner det å ryke og lukte svidd fra en av, hva heter det på norsk, tube sockets, før sikringen går. Har prøvd UTEN rør, og da skjer det ingen ting. Kun fra den ene tube socket'en, som sagt, hvis jeg bytter om på de to rørene, så ryker det fra DEN ANDRE. Er det da nærliggende å tro at det er ett av rørene som har gått? Holder det å bytte rørene, tro, eller burde jeg sende ampen på service først som sist, i tilfelle jeg har fått brent i stykker noe nedi der.?
 4. Takker for tilbakemelding! Vi har ikke spilt i Bodø ennå, skal spille der i morgen, fredag den 15. og lørdag den 16.
 5. Har et nytt prosjekt på gang her. Lars Lind på gitar, undertegnede på vokal. Vi spiller i Bodø førstkommende fredag og lørdag, forresten..
 6. Er forsåvidt, på en måte enig i det du sier, Audun. Skyldes dette feil bruk, så er det iallefall ingen tvil om hvem som bør ta regningen for reparasjon. Men jeg må jo si at det er utrolig irriterende at fyren tar null ansvar. Bare gir helt f**n. Og overlater til MEG å dra ned til puben og hente vraket av ampen( i tillegg til kabinettet!) som HAN har lånt, og bare latt stå der i to uker! (Ikke tre uker, som jeg sa i forrige innlegg.. Det er TO uker siden 17. mai i dag..)
 7. Takker så masse for at dere tok dere tid til å svare, gutter! Neida, tror nok ikke han gjorde dette på pur f***, og det kunne sikkert ha skjedd mens jeg spilte på ampen også. Det som irriterer meg grenseløst er jo at han (tilsynelatende) la seg helt flat, og lovet på tro og ære at han skulle få ampen reparert. Jeg måtte faktisk dra ned på puben der han spilte 17. mai og hente ampen sjøl, dette var i går, nesten TRE UKER etterpå!! Har, som sagt, ikke hørt et pip fra fyren! GRRR!! Skal prøve å få tatt, og lagt ut noen bilder av ampen innvendig. Skal ikke ta på noe inni der... Har null peiling på elektronikk, men skjønner at det kan være livsfarlig å ta på noe inni en røramp.. Noen som har noen tips når det gjelder noen som har peiling på å reparere såntno' i nærheten av Drammen? Selvsagt på synderens regning. Og hva koster det, sånn circa, og bytte utgangstrafo eller likeretter, tro? En masse, håper jeg..
 8. Gåent utgangsrør? Hvis det ikke er noe verre enn det så... Men rørene er jo splitter nye. Og det LYSER jo i begge to.. Også lukter det skikkelig svidd fra ampen. Jeg kommer nok til å ta kontakt med den fysakken med det aller første, ja. Han skal få punge ut! Helsikes kødd! Enig med MacGyver her, altså: Bring the pitchforks! ...Han stakk forresten av med et par av høyttalerkablene mine også.. Fin type, det der..
 9. Heisan, folkens. Jeg var så helsikes dum å låne bort selveste go'-ampen til en kar på spillejobb 17. mai. En Marshall 2204 fra 1984. Også klarte jo selvsagt denne idioten å ødelegge ampen..! Greia er at så lenge ampen står på standby, skjer det ingen ting. Men når jeg slår av standby'en, for å si det sånn, så går sikringen etter et sekund, eller to. Også lukter det svidd som bare f***.. Idioten lovet selvsagt på tro og ære at han skulle ta ansvar, og levere ampen til reparasjon, men nå har det jo gått flere uker, og jeg har ikke hørt et pip fra ham.. Det jeg lurer på, er om det er noen her på forumet som har noen formening om hva som kan være galt med med min allerkjæreste 2204, og hva det eventuelt vil koste, sånn circa, å reparere den?
 10. Takker for gode tips, gutter! Skal sjekkes ut nærmere. Kanskje det til og med er noen her på forumet som har en de skal kvitte seg med? Ha en herrlig helg, folkens :D
 11. Heisan, folkens. Er litt på utkikk etter amp til akk-gitar om dagen. Dette er noe jeg ikke har det minste peilig på, derfor tenkte jeg at jeg måtte høre med dere her på forumet. Noen som har noen gode tips eller anbefalinger? Fant denne her på siden til Jonny Musikk i Drammen: http://www.jonnymusikk.no/produkter/item/forsterkere/schertler-jam-150-wood
 12. Styr unna denne sjappa, folkens. Bestilte og betalte noen strengesett for en tid tilbake, ser ikke ut som de har tenkt å levere varene. Har sendt de mail flere ganger, men får ikke svar tilbake.. Lar de få EN uke til på seg, så kontakter jeg Forbrukerrådet! Makan til useriøse folk!! Aldri mer stikker.no!!
 13. Har som regel gått raskt og smertefritt å handle hos stikker.no. Bortsett fra siste gangen: Bestilte noen strengesett for en tid tilbake som jeg ennå ikke har mottatt.. Sendte de en mail i forrige uke for å minne de på bestillingen. De beklaget fælt, fikk jeg til svar, og de skulle sende strengene umiddelbart. Noe de IKKE gjorde.! Har sendt de nok en påminnelse, men har ikke fått noen respons. Er litt skuffet over de nå, ja...
 14. stringsandbeyond.com eller stikker.no.
 15. Dritfete sin. (Men ikke så fet som MIN e2 fra 1980, he he.)
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.