Web Analytics
Jump to content

PowerGuitar.no / rocktrond


rocktrond
 Share

Recommended Posts

Har kjøpt et sett BK pups, og jeg kjøpte dem på etterspurt anbefaling. Aldri har noen truffet så godt på lydønsker ;dårlig formulert over e-post.

Har kjøpt en Mayones (som ankommer mandag/tirsdag!!!!!!!), og har rett og slett ingenting å utsette på handelen.

Vanskelig å slå på kundeservice. Kommer garantert til å bruke mye penger i løpet av årene her :D

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...
 • 6 months later...
 • 1 month later...
 • 4 weeks later...

Etter at jeg hadde terrorisert en stakkar julestresset postmann i lengre tid kom BK pickupen min i posten.

Utrolig trivelig kontakt med selger, ok leveringstid hvis man tar i betraktining at det faktisk er julepanikk på posten.

Kan glatt komme til å finne på å brenne av mer fjelldollar der gitt.

Særlig siden pickupen jeg monterte i går var helt vanvittig knall,

Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...

Får føre til enda litt til her :)

Har handlet en Diamond Phantom 100watts topp av Trond. Kjempe fornøyd med levering (på døren.. gjerne ikke hver gang?), og veldig godt pakka inn!

Meget god kommunikasjon og service i forhånd av kjøpet!

Gjør nok flere kjøp her :) !

Edited by viz0id
Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...
 • 3 months later...

Vel, hva skal man si som ikke har vært sagt før ang Trond/Powerguitar :)

Butikken/mannen er seriøsiteten selv, svarer kjapt på mail, gir god informasjon og har kunnskap om sine produkter. Det siste er for meg viktig da innspill og anbefaling fra selger som kan sitt fag er verdifullt.

Jeg har kjøpt 2 stk Mayones gitarer, Setius og Regius, og handelen i begge tilfeller har vært en ren fornøyelse.

Og det kommer garantert til å bli handlet inn nye Mayones gitarer i fremtiden..

Trond/Powerguitar får mine beste anbefalinger....

Link to comment
Share on other sites

Trond er veldig grei å handle fra. Jeg stilte millioner av spørsmål både før, under og etter handling av Mayonsen min, han svarte godt på alt, og de gangene det tok litt tid hadde han spurt mayones før han svarte meg. Nøler ikke med å handle igjen. Får den gode gamle gitarsjappefølelsen, bare via mail... På begynnelsen av nittitallet hang jeg mer eller mindre daglig på den lokale gitarbutikken, handlet lite, men kjente alle og satt der i timesvis og drakk kaffe og snakket om gitar. Det er litt sånn å handle med Trond.

Edit: Trykkfeil

Edited by denyeverything
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
  • Hvordan drives potmeteret? Kan jo være noe mekanisk der som har hoppet av.  Alt er jo fiksbart. Spørsmålet er hva du ev. kan gjøre selv. Må du ta den til en proff, skal det jo ikke mye til før det koster mer å reparere enn å kjøpe nytt, men jeg vil si at det i høyeste grad er smart å sjekke.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.