Web Analytics
Jump to content

PowerGuitar.no / rocktrond


rocktrond

Recommended Posts

Har kjøpt et sett BK pups, og jeg kjøpte dem på etterspurt anbefaling. Aldri har noen truffet så godt på lydønsker ;dårlig formulert over e-post.

Har kjøpt en Mayones (som ankommer mandag/tirsdag!!!!!!!), og har rett og slett ingenting å utsette på handelen.

Vanskelig å slå på kundeservice. Kommer garantert til å bruke mye penger i løpet av årene her :D

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...
 • 6 months later...
 • 1 month later...
 • 4 weeks later...

Etter at jeg hadde terrorisert en stakkar julestresset postmann i lengre tid kom BK pickupen min i posten.

Utrolig trivelig kontakt med selger, ok leveringstid hvis man tar i betraktining at det faktisk er julepanikk på posten.

Kan glatt komme til å finne på å brenne av mer fjelldollar der gitt.

Særlig siden pickupen jeg monterte i går var helt vanvittig knall,

Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...

Får føre til enda litt til her :)

Har handlet en Diamond Phantom 100watts topp av Trond. Kjempe fornøyd med levering (på døren.. gjerne ikke hver gang?), og veldig godt pakka inn!

Meget god kommunikasjon og service i forhånd av kjøpet!

Gjør nok flere kjøp her :) !

Edited by viz0id
Link to comment
Share on other sites

 • 2 months later...
 • 3 months later...

Vel, hva skal man si som ikke har vært sagt før ang Trond/Powerguitar :)

Butikken/mannen er seriøsiteten selv, svarer kjapt på mail, gir god informasjon og har kunnskap om sine produkter. Det siste er for meg viktig da innspill og anbefaling fra selger som kan sitt fag er verdifullt.

Jeg har kjøpt 2 stk Mayones gitarer, Setius og Regius, og handelen i begge tilfeller har vært en ren fornøyelse.

Og det kommer garantert til å bli handlet inn nye Mayones gitarer i fremtiden..

Trond/Powerguitar får mine beste anbefalinger....

Link to comment
Share on other sites

Trond er veldig grei å handle fra. Jeg stilte millioner av spørsmål både før, under og etter handling av Mayonsen min, han svarte godt på alt, og de gangene det tok litt tid hadde han spurt mayones før han svarte meg. Nøler ikke med å handle igjen. Får den gode gamle gitarsjappefølelsen, bare via mail... På begynnelsen av nittitallet hang jeg mer eller mindre daglig på den lokale gitarbutikken, handlet lite, men kjente alle og satt der i timesvis og drakk kaffe og snakket om gitar. Det er litt sånn å handle med Trond.

Edit: Trykkfeil

Edited by denyeverything
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
  • Noen som har prøvd på det? Hva gjorde du og hvordan funka det?
  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.