Web Analytics
Jump to content

Framtidens "gubbeband"... Metallica?


Guest

Recommended Posts

En tanke slo meg. Folka i Toto og Eagles osv er jo flinke og alt det der, men det er jo per definisjon "gubberock"...

Tenk så forbanna vittig det blir når metallica kommer med lignende samleCDer avertert på TVNorge el no...

Kanskje de kan dukke opp på Momarkedet eller noe sånt. Halt Kjeks eller et anna kommers-band kan jo komme på Dacapo 2024? Og tenk så stygge gamlinger alle dagens helter kommer til å bli! Med tattiser og ræl. Usj. Håper de dør unge så vi slipper å se dem gamle. Enkelte kan dø nå så vi bare slipper å se dem..

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 72
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Metallica kommer nok ikke til å gi seg med det første, og jeg har på følelsen at de kommer til å utvikle seg med tiden også. Og samleskiver har de jo alt gitt ut...

Link to comment
Share on other sites

Jeg synes Maiden er de som er MINST gubber av de alle sammen, men det er nå min mening. De er MER energiekse enn nen andre band på scenen, og det selv om de nærmer seg/har krysset 50 årene.

De har energi og en tighthet på scenen som jeg synes er unike de.

Så...å kalle de gubber synes jeg er ganske på tryne

Link to comment
Share on other sites

Jeg synes Maiden er de som er MINST gubber av de alle sammen' date=' men det er nå min mening. De er MER energiekse enn nen andre band på scenen, og det selv om de nærmer seg/har krysset 50 årene.

De har energi og en tighthet på scenen som jeg synes er unike de.

Så...å kalle de gubber synes jeg er ganske på tryne[/quote']

De var litt gubber i Roskilde :mrgreen:

Nå har jeg aldri vært noe Maiden fan, men det var langt fra energisk. De tok seg litt opp på siste låta.

Men det var tydelig at lårhalsknekk og prostata hadde satt inn for fullt. Heh..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.