Web Analytics
Jump to content

Anbefal meg band/album til biltur!


mac_gyver

Recommended Posts

Skal kjøre til Kroatia på søndag og trenger påfyll på iPod'en. Bare å anbefale alt dere liker og jeg kan like.

Band jeg er fan av: Machine Head, Tool, El Caco, Baroness, Span, DT, Fightstar, Coldplay seff, The Raconteurs mm.

Takker for alle tips og lover å sjekke ut alt sammen:p

Link to comment
Share on other sites

Sidan du liker The Raconteurs vil jo The White Stripes vere midt i blinken. Alle albuma er gode, men Elphant og Icky Thump er dei to eg liker best, men du har heilt sikkert høyrt om/på dette bandet før. The Black Keys er ein annan blues/rock/garage duo. Dei har til nå gitt ut nokon album, men sjekk gjerne ut deiras nyeste album Attack & Release.

Anna god bilmusikk er BigBang. Sjekk gjerne ut albuma Poetic Terrorism og Too Much Yang.

Ellers så har dei svenske rockerene i The Hellacopters sluppet mange bra album som passer fint i bilen. Sjølv liker eg best High Visibility og By the Grace of God. Bandet er veldig inspirert av band som MC5, Kiss, Stones osv. Så visst du er glad i god boogie/rock så har du truffe riktig.

Link to comment
Share on other sites

Dave Matthews Band dukker stadig oftere opp på iPoden min når jeg sitter på bussen. :)

Ellers kan du sjekke ut Powderfinger, Grand Island og Paul Simon (alle burde egentlig høre mer på Paul Simon, når jeg tenker meg om).

Link to comment
Share on other sites

Kyuss

Ark (norges beste band!)

21st Century Rox (Kan være en smule vanskelig å få tak i, men hvis du vil ha så kontakt meg)

Også kaster du ut alt som heter Coldplay, og beytter det ut med noen Marillion-plater av "nyere" dato. Start med f.eks Brave, Holliday in Eden eller Marbles.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Noen som har prøvd på det? Hva gjorde du og hvordan funka det?
  • Da kom pickupen fra Skottland også, en 1956 Höfner 1505 GR som ble solgt som ekstrautstyr fra Höfner i sin tid. Originalt hadde de 3 meter kabel, men her var kabelen kutta, så jeg skjøta den og satte i jack-input i gitarkroppen "nede til høyre." Innebygd volumbryter som ikke skrapa, og fungerer - så det var grunnen til at det ble denne. Så slipper man potter og flere hull og mer lodding. En forsiktig singlecoil, under 5 Ohm, så man må ta ned mastervolumen på Vox'en før man kobler inn en av Ibanezene 😉 Gitaren er fra 1959, det sto håndskrevet inne i lokket (fant det med speil, lommelykt og mobilkameraet) 19.2.59. Litt uheldig med dremelen da jeg kappa ut hakk i plekterbrettet, men men. Tok mål med brettet på, så måtte jeg flytte festene litt for å få spikrene dypere inn i hullene så brettet skulle sitte fast. Men det har sin egen sjarm det også. Da gjenstår det tidsriktig bridge, og samtidig polere opp bånd og rengjøre og muligens olje inn gripebrettet. Bestefars gamle gyngehest som jeg også har overtatt, og kabel fra PA-høyttaleren skjemmer bildet, men man ser helheten med pickupen likevel.
  • Jeg har en Peavey Valveking røramp. men plutselig virker ingen knapper, hverken volum eller tone kontroller. Men det er fortsatt lyd i den? Hva er feil? noen tips fra dere mottaes med takk. mvh Jan .  
  • Dette ble omsider greit, bestefars gamle (1958?) Höfner 455/S. Fikk lima halsen i vinter, har fått på ei midlertidig bridge, og den er rett i halsen og lettspilt. 010 Flatwoundstrenger. Venter nå på en 1956-modell floating pickup fra de britiske øyer, en 1505 GR med volumkontroll som spikres fast i gripebrettet. Plekterbrettet er også britisk og kosta sitt, men ble pent. Prøver å få tak på en bridge som ser ut som den originale, men det er lengre mellom de. Denne bridgen var dog lett å intonere, da det er bånd-biter som sitter i smale spor, og de kan tas løs og flyttes.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.