Web Analytics
Jump to content

Anbefal meg band/album til biltur!


mac_gyver
 Share

Recommended Posts

Skal kjøre til Kroatia på søndag og trenger påfyll på iPod'en. Bare å anbefale alt dere liker og jeg kan like.

Band jeg er fan av: Machine Head, Tool, El Caco, Baroness, Span, DT, Fightstar, Coldplay seff, The Raconteurs mm.

Takker for alle tips og lover å sjekke ut alt sammen:p

Link to comment
Share on other sites

Sidan du liker The Raconteurs vil jo The White Stripes vere midt i blinken. Alle albuma er gode, men Elphant og Icky Thump er dei to eg liker best, men du har heilt sikkert høyrt om/på dette bandet før. The Black Keys er ein annan blues/rock/garage duo. Dei har til nå gitt ut nokon album, men sjekk gjerne ut deiras nyeste album Attack & Release.

Anna god bilmusikk er BigBang. Sjekk gjerne ut albuma Poetic Terrorism og Too Much Yang.

Ellers så har dei svenske rockerene i The Hellacopters sluppet mange bra album som passer fint i bilen. Sjølv liker eg best High Visibility og By the Grace of God. Bandet er veldig inspirert av band som MC5, Kiss, Stones osv. Så visst du er glad i god boogie/rock så har du truffe riktig.

Link to comment
Share on other sites

Dave Matthews Band dukker stadig oftere opp på iPoden min når jeg sitter på bussen. :)

Ellers kan du sjekke ut Powderfinger, Grand Island og Paul Simon (alle burde egentlig høre mer på Paul Simon, når jeg tenker meg om).

Link to comment
Share on other sites

Kyuss

Ark (norges beste band!)

21st Century Rox (Kan være en smule vanskelig å få tak i, men hvis du vil ha så kontakt meg)

Også kaster du ut alt som heter Coldplay, og beytter det ut med noen Marillion-plater av "nyere" dato. Start med f.eks Brave, Holliday in Eden eller Marbles.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
  • Hei!   Bor i Oslo og er nybegynner på slidegitar. Kjøpte ein billig gitar for formålet, med mål om å bli såpass god at eg oppgraderer gitaren etter hvert.  Har stemt den i åpen E. Har prøvd å lære meg litt selv, og kommet eit lite stykke på vei. Men om eg skal lære ordentlig og komme meg videre, så tror eg det hadde vært ein fordel og fått litt kvalifisert hjelp. Er det noen som kan slide i åpen E, eller som kjenner noen, og som kan lære bort? Og evt pris.   Takker Asgeir
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.