Gå til innhold

mac_gyver

Medlem
 • Innholdsteller

  128
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

3 Neutral

Om mac_gyver

 • Rang
  Viderekommen

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Det der er akkurat det jeg trenger! Takk for hjelpen Deilig med folk som har peiling!
 2. Heisann! Fant en RAT jeg hadde glemt at jeg hadde. Den er kjøpt i England, og har ikke "den vanlige" inngangen til 9v-kabelen som jeg er vant med fra de andre pedalene mine. Legger ved et bilde her! rat.tiff Noen som vet hva slags kabel jeg må kjøpe? Takk for hjelpen, og god helg!
 3. Heihei Har en kjedelig Morgangitar jeg klimprer på en gang i blant, men nå har den begynt å skurre fælt når jeg spiller på 7 bånd på 1. og 2. streng. 6. og 7. bånd låter helt fint..Dette har begynt etter at gitaren han stått i ro et par uker, men det skal vel ikke ha noe å si? Jeg har prøvd å bytte strenger, men det ble ikke noe bedre. Alle tips mottas med stor takk!
 4. Den nye skiva til The Darkness må jo bli helt fantastisk Gleder meg vilt!
 5. Har et helt elendig gehør selv, så jeg hadde blitt kjempeglad hvis noen hadde tatt seg tid til å finne ut refrenget! Det er bare 4 akkorder (tror jeg...) På forhånd takk!
 6. bruce er og blir kjedelig, men dette var ikke det verste jeg har hørt...
 7. nja... liker å høre på album for seg og ikke alle låtene smelta sammen. Tror kanskje jeg begynner med den nyeste og jobber meg bakover;)
 8. har hørt så uendelig mye bra om Opeth av kompiser, og det lille jeg har hørt har vært knall. skal nå sette meg ordentlig inn i bandet, men hvor anbefaler dere at jeg starter? kronologisk? baklengs? noen tips?
 9. ja sant nok... han fikk ingen enkel jobb med å beatboxe trommebreaket rett før refrenget når alle andre holder kjeft... høres fort veldig dumt ut;)
 10. ja, men syns ikke han var så innmari god..
 11. Er komplett idiot når det gjelder teori osv. Kan noen derfor gi meg noen kjappe tips til hvilke skalaer ol. jeg kan bruke til å improvisere over låta Travels av Pat Metheny? Akkordene er cirka slik: A-tema GG/HC DG H7Em7Csus2Em7 D7sus2G B-tema C DBb CF G7C Bb/C CF GEb Fsus4 F7Bb C7D7sus4 D
 12. takker for gode tips! Har ikke hatt tid til å sjekke ut programmene som blir anbefalt enda, men kom gjerne med mer forslag;) Noen som vet om andre musikkforumer som kanskje er litt mer aktuelle når det gjelder dette temaet? Har funnet et par stykker, men der var det dødt...
 13. Hei. Tenker jeg skal begynne å leke meg litt med å lage litt trance/house musikk. Kanskje lage noen remixer av kjente låter osv. Har Cubase og helt ok studio, men har ikke mange VST-instrumenter. Noen som har noen tips? Veldig gjerne tips om bra trommemaskiner. De trommemaskinene jeg har prøvd til nå fungerer ikke til dette formålet... Takker for all hjelp!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.