Web Analytics
Jump to content

Trommesett


Per
 Share

Recommended Posts

Hei.

Jeg har en venn som konformerte seg for en stund siden, og han tjente endel..

Men han skal kjøpe seg nytt trommesett og han vil masse stilig kvalitet under 10 000 kr.

Hva sier dere han bør kjøpe? Og hvor?

Link to comment
Share on other sites

Masse stilig kvalitet til under 10 000 er egentlig ganske vanskelig.. Kan få litt kvalitet, men ikke masse!

Han bør satse på et brukt trommesett hvis han ikke skal bruke mer! Se på QXL og andre steder. http://www.sound1.no er også et nettsted han kan se seg litt omkring på!

Ellers er det å stikke innom den lokale musikkforhandleren og prute ivei! ;)

Link to comment
Share on other sites

sjekk hos musikkweb.no for brukt utstyr.

10000 er ikke mye for et sett med god kvalitet.

Mitt beste tips er å kjøpe brukte trommer, og gode cymbaler. Billige cymbaler ødelegger hele feelingen.

Anbefalte merker : Sonor, Yamaha, Premier, Pearl osv.

Selv liker jeg godt Sonor.

Han bør også gå til innkjøp av nye skinn, om han kjøper et nytt sett. Fabrikkskinn gir en veldig metallaktig lyd.

Men jeg ville nok spart litt til, enn å kjøpt et sett til 10k.. trommer er dyrt, og det er vanvittig forskjell i kvalitet på billig mot dyre trommer.

Link to comment
Share on other sites

Be han spytte inn litt til. Se på videoen i signaturen min. Trommisen vår spiller på Pearl ELX, og det får du vel til 13 lapper inkludert hardware tror jeg. Han har riktignok noen ekstra symbaler, men det er ett nydelig sett som låter bra.

Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

Det fine med trommer er at man kan starte med et bra og lite sett, som ikke nbehøver å koste skjorta, og utvide det etterhvert som man får penger.

Bassisten i bandet mitt har et 4-trommers Pearl World Series sett. Cymbalene er ikke all verden, men settet er utrloig vellydende. Skikkelig punch i basstromma også. Det som er kjipt er at den serien har gått ut av produksjon, slik at det er vanskelig å utvide med helt like trommer. Det som er fint er at verdien på det er minst like høy som da settet var nytt. Nesten allefall.

Link to comment
Share on other sites

Det fine med trommer er at man kan starte med et bra og lite sett, som ikke nbehøver å koste skjorta, og utvide det etterhvert som man får penger.  

Det som er fint er at verdien på det er minst like høy som da settet var nytt. Nesten allefall.

Å utvide trommene etter hvert som du får penger koster veldig mye. De fleste begynner på et dårlig sett, og kjøper et nytt og bra sett etter hvert som de finner ut at det er dette de vil satse på! På det brae settet kan det hende de utvider med tammer, cymbaler, perk og det som er!

Det med at verdien er like høy som da settet var nytt er gansker rart.. Verdien på trommer synker raskt og betraktelig!

En jeg kjenner var veldig kresen på hvilke trommer og hvilken farge det skulle være, at han endte opp med å kjøpe et Driiiiiiittttbra sett til 72.000,- kr. 3 år etter solgte han det, og fikk et sted mellom 20.000,- og 30.000,- kroner for det! Et enormt tap....

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er dette en dyr eller billig gitar? Hvor mye er du villig til å betale for reparasjonen? Er den dyr, eller du er villig til å kaste en del penger på det, er jo proff- svaret riktig. Hvis det hadde vært min, og det ikke er en kostbar gitar, hadde jeg forsøkt dette: 1. Belast gitarhalsen  litt, ved for eksempel å stemme gitaren en tone eller to opp. Ta det sakte, og sjekk om sprekken åpner seg. 2. Forbered deg, og ha alt du trenger klart.. Hvis det ikke åpner seg en tynn sprekk, så er det bare kosmetisk. Åpner det seg en tynn sprekk, så legger du superlim i sprekken. Han en flaske trykkluft klar, blås så på sprekken med den, og fyll på med mer superlim. Så belaster du så fort du klarer (derfor "ha alt klart") halsen den andre veien, slik. 3. Slakk strengene, og sett på for eksempel en lastestropp med passende montering i begge ender, (omtrent passe lengde har du selvsagt gjort klart) og stram opp den andre veien. Bittelitt, du skal ikke "stramme til det knaker", bare slik at limfugen får et mildt press. Det vil trolig fikse en sprekk, hvis det er en der. Er dette en pre-war Martin, er vel rådene om proff å foretrekke.
  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.