Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

CongO

Medlem
 • Innholdsteller

  39
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om CongO

 • Rang
  Nybegynner

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.low-fidelity.cjb.no

Profile Information

 • Bosted
  Gjøvik
 • Interesser
  Gitar, trommer, fotball, snowboard, etc...
 1. Mitt tips er å ta en titt på Randall-forsterkerne. Det er små kruttønner.
 2. Det fine med trommer er at man kan starte med et bra og lite sett, som ikke nbehøver å koste skjorta, og utvide det etterhvert som man får penger. Bassisten i bandet mitt har et 4-trommers Pearl World Series sett. Cymbalene er ikke all verden, men settet er utrloig vellydende. Skikkelig punch i basstromma også. Det som er kjipt er at den serien har gått ut av produksjon, slik at det er vanskelig å utvide med helt like trommer. Det som er fint er at verdien på det er minst like høy som da settet var nytt. Nesten allefall.
 3. JA! Nettopp. Rolv Olav Eide, en av Norges fremste tromme-pedagoger, tvingte meg til å spille på basstromme, skarptromme og hi-hat i ei halv uke. Gjett om jeg har fått igjen for det senere! Men over til vintage-settet. Du må ikke finne på å vurdere noe annet sett med større basstromme enn 18¨ Det er jo selve kjennetegnet på 4-trommers sett fra den glanstiden der. Gretsch og Ludwig er jo uansett sikre kjøp med tanke på kvalitet og lyd. En tromme-lærer på musikkskolen her jeg bor var fast bestemt på å ha et slikt sett, og ikke vintage. Han skulle ha tak i brukt. Tror han brukte et par år på å trå
 4. Jeg spiller stort sett med Vic Firth stikker, men husker ikke betegnelsen på dem i farten. Uansett; tykke stikker med tynne tupper er desidert best (for meg) å spille med. Mye letter å spille tekniske med slike. Bruker litt andre typer med større tupp til rock i retning Metallica. Problemet med Vic Firth er at de brekker fort. Klarte faktisk å ta 3 stikker i løpet av en dags øving med bandet. Vic Firth SD 4 Custom duger forresten BRA til jazz.
 5. Jah. Ikke kjøp det billigste settet du finner. Kjøp et greit et (hvis du virkelig har planer om å begynne å spille trommer) som du kan utvide etterhvert som du utvikler deg. Tama Swingstar og Pearl Forum eller Export er hete kandidater. Har personlig meget god erfaring med Tama-settet. Utrolig mye for pengene, selv om det er litt mye plastikk der.
 6. Ingen som relativt kort kan ramse opp akordene på Kurt Nilsen - Here She Comes ..? Si hva dere vil..Liker egentlig ikke Idol-konseptet, men den sangen fenger.
 7. Få sjå... Den begynner i G Lenge. Og så er det D ei lite stund før det skifter til G også skal det vel være med en C et sted der. På refrenget er det G C G C D Em. Relativt simpel sang. Kanskje jeg gidder å skrive ned hele en dag.
 8. Likte ikke spillestilen til han gitaristen der. Seff er han mye bedre teknisk enn det jeg noen gang kommer til å bli, men det mangler musikalitet. Dette er vel for så vidt kommentert i tidliger poster.. Men bassisten hans var dyktig!
 9. Hvis jeg ikke tar helt feil, så er det vel en Stratocaster-kopi Kirk Hammett bruker på One. Produsert av ESP. Skal se etter på Videoen neste gang. Mener å ha sette det før, dessuten er han vel sponset av ESP Guitars.
 10. Var på Musikkompaniet og testa en slik RG75 forsterker. Kameraten min kjøpte den, men hadde det ikke vært for det hadde jeg tatt den med hjem. Han selger'n sa at "der Marshall slutter begynner denne her". Og joggu hadde han rett. Sinnssykt med vreng i den forsterker'n der. Skikkelig rund med mye fylde! + at det er noe slik Gain 1 og Gain 2 greier, så når man kjører begge samtidig tar det helt av!
 11. Jah..Sabian b8 pro Ride 20" har jeg. Den er nice!
 12. Jah, jeg har den. Trodde det var Vai. Nå vet jeg at det ikke er Vai. Får se til å rename den..
 13. Guns N' Roses - Don't Cry Da var jeg ganske stolt også. Hadde omtrent ikke tatt i en gitar før. Visste hva D og Am var..Ellers var det heller dårlig.
 14. Jeg var på Return konsert i sommer og bestilte sporenstreks samleplata på Platekompaniet.no etterpå. Er jo helt suverent. Spiller veldig catchy sanger. Hvis noen i bandet som varmet opp for Return aller først ser dette; Skaff dere ny vokalist ;P
 15. Jeg er trommisen, for øvrig. Den link-greia funka dårlig. Copy and paste..
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.