Web Analytics
Jump to content

Hjelp, noen som vet hva denne sangen heter ?


Stiankarlsen
 Share

Recommended Posts

hallo ! :D

Ja, nå er det sånn at lærern på skolen min har funnet ut at jeg spiller gitar.

Da er egentlig det eneste vi gjør å snakke gitar i timene :P

Men han ga meg en cd av blues sarracelo, å den var det jævli mye fett på !

Etter blodslit har jeg endelig klart å lære megg delen fra 1.11 til 1.25

Men jeg har veldig lyst å vite va sangen heter, hadde vært greit med no tabs ++

så er det noen som vet hva denne sangen heter ?

http://www.yousendit.com/transfer.php?acti...035f31d93197afb

Edit* Tror det skal virke nå ! : D

Edited by acdc
Link to comment
Share on other sites

Kanskje det er like enkelt å finne den på youtube, hvis den er der, og linke til den?

Men en .cda- fil kan ikke konverteres, det er kun en henvisningsfil til datacontaineren på en audio CD- plate.

Du trenger et eget rippeprogram, ja, det finnes mange, men slike ting har jeg ikke greie på. Bruker bestandig Soundforge de få gangene jeg gjør slikt, og det er egentlig noe som er beregnet på lydredigering.

Link to comment
Share on other sites

Dersom du søker på Blues Saraceno har du større muligheter for treff. :) Jay Satarini vet jeg har noen låter, men vanskelig å finne på YouTube. ;)

Jeg har søkt my på youtube å google men har ikke funnet noe enda, har ikke nett på pc'en på rommet mitt og det er der vi har limewire, pappa vil ikke ha limewire på ny pc'en pga virus :P

aaahhhhh, funenr det ikke ut , blir gal vis jeg ikke finner det ut snart ! :ninja:

Link to comment
Share on other sites

Imponerende RockTrond

Var ikke så vanskelig da. Blues Saraceno er jo så snill at han har en smakebit av alle låtene sine på hjemmesiden sin. Så da var det bare å klikke seg gjennom til jeg kom til den låten som acdc la ut. Så var det bare å søke på ultimate-guitar.com etter tabben.

Link to comment
Share on other sites

Var ikke så vanskelig da. Blues Saraceno er jo så snill at han har en smakebit av alle låtene sine på hjemmesiden sin. Så da var det bare å klikke seg gjennom til jeg kom til den låten som acdc la ut. Så var det bare å søke på ultimate-guitar.com etter tabben.

Tusen takk rock trond, imponerende :D

Til du som sa at jeg skal formisnke størrelesen i signaturen min ;

Laget den for lenge siden da jeg hadde spart opp å kjøpt meg ny gitar å amp så var jævli stolt , men skal endre det når jeg kommer hjem fra skolen :P:P

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Nå får man priser inkludert MVA til Norge i nettbutikken. Ingen fortollingsgebyr lenger, kun frakt opp til et visst beløp. Ved retur etc slipper man hassle med å søke returnert mva osv da de har en norsk adresse som betjener dette.
  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.