Web Analytics
Gå til innhold

GuitarFreak

Medlem
 • Innholdsteller

  218
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om GuitarFreak

 • Rang
  Gitarrocker
 • Bursdag 17. nov. 1988

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Nylige profilbesøk

1 730 profilvisninger
 1. Lav E jeg sliter med. Har skrudd den så langt bak det går uten bedring.
 2. Hei. Jeg sliter litt med intonasjonen på en nesten ny Standard MIM Telecaster. Når gitaren er stemt blir tonene for høye oppover halsen. Jeg har forsøkt å justere intonasjonen uten hell. Jeg har skrudd den så langt ut som det er mulig uten at det blir bra. Noen forslag? Dårlige strenger?
 3. Hei, Jeg har nettopp satt sammen et pedalbrett og er litt interessert i om dere er enige i rekkefølgen For øyeblikket er de satt opp i denne rekkefølgen: Boss TU-3 EHX Pitch Fork BOSS AC-3 VOX Wah Digitech Bad Monkey Joyo Ultimate Drive Ibanez SH7 LandMine Distortion Zoom MS-100BT ToneCity Angel Wing Chorus Boss GE-7 ToneCity Summer Orange Phase ToneCity Tape Machine Delay Ditto Looper
 4. Hei. Har funnet ut at jeg skal prøve å sette sammen et pedalbrett. Bestilte derfor et Warwich Gigboard Large. Dette får jeg ikke helt til å fungere. Når jeg kobler på f.eks. en AC3 og en VOX Wah, så står det overload. Kobler jeg kun på den ene så får ikke pedalen strøm. Eneste som får strøm er VOX Tonelab multieffektbrett som jeg testet for moro skyld. Noen som har peiling?
 5. Hei! Jeg hadde tenkt å prøve med litt innspilling. Noen som vet om et bra innspillingsprogram, med gode redigeringsmuligheter. Kommer da til å kjøre det gjennom en VOX Tonelab, så det må være støtte for lyd inn via USB.
 6. Vil anbefale deg å se på SGJ: http://www2.gibson.com/Products/Electric-Guitars/SG/Gibson-USA/SGJ.aspx LPJ: http://www2.gibson.com/Products/Electric-Guitars/Les-Paul/Gibson-USA/LPJ.aspx
 7. Hei! Fender Standard Strat vs Fender Modern Player Tele vs. Godin Session Plus. Hvilken og hvorfor?
 8. Here it is: http://www.gitarhuset.no/product/gitarer/ibanez/elektriske/3007255/ibanez-rg-370dxz-bk-el-gitar- Bare uten det nye tremolosystemet som står beskrevet der. Det er sånn type andre gitaren jeg kjøpte meg, og har henget på veggen i noen år. Dersom jeg finner ut at jeg gidder å fikse den opp så vil den bli brukt hovedsaklig i 80-talls musikk som Bon Jovi, Europe, Twisted Sisters osv. Siden det er eneste gitaren jeg har med sånn tremolodritt.
 9. O'hoy mennesker. Jeg har en Ibanez RG(billig sak) hengende. Jeg har en stund vurdert å skaffe meg en ny type Ibanez. Men så fikk jeg en strålende idè: Dersom jeg skaffer noen nye pickups, og oppgraderer den litt så kanskje jeg gidder å bruke den igjen, og jeg kan bruke penger på andre type gitarer. Så da kommer spørsmålet. Jeg trenger gode forslag til hvilke pickuper jeg kan stappe inn i fjøla. Veldig fint hvis dere også begrunner forslagene. Oppsett: HSH
 10. Joda, lydkilden importerer og selger, de har bare en utrolig rotete side.. http://www.lydkilden.no/Salg/salg.htm
 11. http://www.rebelimport.net/index.php?main_page=product_info&cPath=1_2_73&products_id=559
 12. Du mangler en parker... har du en god parker så trenger du ikke noe annet muligens en kassegitar? (det trenger du ikke hvis du har en god parker)
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.