Web Analytics
Jump to content

Fatal Impact releasekonsert!


Aphelion
 Share

Recommended Posts

Jess! Da er vår nye skive «Law of Repulsion» snart klar, og dette feirer vi med en jævel av en releasekonsert! Skiva er spilt inn i Børge Finstads Top Room Studio (Mayhem, Borknagar, Backstreet Girls, bigbang ++), og er bandets mest spennende og særpregede utgivelse hittil!

Leaf er med som support, så dette blir en hardtslående helaften. Skiva blir å få kjøpt, t-skjorter likeså :) Fett om alle som bor i nærheten av Gjøvik, og de som har baller til å ta en litt lenger tur, kan komme! ;)

Sted: Bar Ampfield, Gjøvik

CC: 100,-

18 års aldersgrense

Event på facebook for de som bryr seg om slikt!

Fatal Impact i aksjon under Exact 3klive-delfinale på Lillehammer for noen uker siden:

3k_lhmr.jpg

Edited by Aphelion
Link to comment
Share on other sites

 • Replies 51
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

 • 3 weeks later...

Jeg går utifra at du vil ha innspill på plakaten siden du har lagt den ut her? Blir altfor mye å bruke cracked fonten. Det blir en konkurranse mellom den og bandlogoen. Hvis du har mulighet så prøv å bytt den ut med en ren font som Myriad Pro, Helvetica etc. Ellers var den kul.

Link to comment
Share on other sites

Men atte regler er til for å brytes!

Jeg er klar som et egg, jeg. Har ordnet overnatting og greier. Øl serverer de også, har jeg hørt. Forrige gang jeg ver på Ampfield kjørte jeg bil, og sippet lunken kaffe hele kvelden. Til gjengjeld var det ingen ringere enn Conception som spilte.

Aphelion- jeg tar med en ekstra T- skjorte fra bandet mitt til deg, hvis du vil ha? Er du str L eller XL, litt små størrelser?

Link to comment
Share on other sites

Exactly! ;) Akkurat i dette tilfellet er det viktigere at metallkidsa syns det ser tøft ut enn at det er typografisk korrekt.

Ahh Conception. Da var jeg der og :) Tjah, jeg bruker faktisk S eller M, litt ettersom! Er spinkel og liker det tight :P

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Nå får man priser inkludert MVA til Norge i nettbutikken. Ingen fortollingsgebyr lenger, kun frakt opp til et visst beløp. Ved retur etc slipper man hassle med å søke returnert mva osv da de har en norsk adresse som betjener dette.
  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.