Web Analytics
Jump to content

Line 6 Guitarport


magnecaster
 Share

Recommended Posts

Har hørt at den funker, har også hørt at den lyder skikkelig dritt og ikke er verdt tredjedelen av hva du gir for den. Eneste fordelen er softwaren som følger med, men hvis du bare trenger et lydkort, ville jeg kjøpt et lydkort.

Link to comment
Share on other sites

Har ikke brukt den selv, men lyden Hallvard får ut av den er absolutt ikke til å kimse av. Basert på det jeg har lest kan jeg ikke skjønne at bruken skal innebære noen store utfordringer. Til litt hjemmeleking og -opptak tror jeg den kan egne seg ypperlig.

Link to comment
Share on other sites

Hei! Guitar porten min funker glimrende. Dvs, med tanke på prisen og til hva jeg bruker den til. Til å sitte i kjellerstua/ved pc'en og spille kommer det veldig bra lyd, og når jeg skal ta opp noe uten å ville styre med å mikke opp forsterker osv osv. Den gir på ingen måte samme trykket og lyden som en virkelig god forsterker, men til sitt bruk fungerer den ypperlig. Guitar Port online er også et bra tilbud, hvor du kan laste ned sanger/lessons/tracks/loops, men det koster noen dollar per måned. Glimrende til øving og egne opptak. Og mye billigere enn en forsterker som ville gitt samme lyden og mulighetene.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.