Web Analytics
Jump to content

Hvordan skal jeg bli med?


Erling

Recommended Posts

Hei, jeg har et lite problem. Jeg spiller gitar men har ikke band. Det er et band på trinnet som jeg gjerne skulle vært med i. Men de har to gitarister, jeg har hørt 2 gitaristen spille og jeg er mye bedre enn han. Det er jeg også fått høre fra andre medlemmer av bandet. Men her kommer problemet: "Sjefen" i bandet er solo gitarist og er beste venn med andre gitaristen.

Jeg kjenner ikke "sjefen" i bandet noe godt, jeg er god venn med noen av de andre gitaristene. Hva skal jeg gjøre. Jeg kan jo ikke bare spørre om jeg kan bli med i bandet fordi jeg er bedre enn den ene gitaristen. Jeg føler at de må spørre meg om å bli med... hva er deres erfaringer, blir man spurt eller skal man spørre selv?

ps. jeg er ganske sjenert.

Link to comment
Share on other sites

Guest Ziggy Stardust

Med tanke på at det bandet du vil inn i sansynligvis har det som trengs, og de er gode venner blir det ikke bare bare å splitte de opp pga du VIL inn.

Finn deg et nytt band.

Link to comment
Share on other sites

Jeg ville aldri blitt med i et band som var villig til å sparke ut noen annen fordi jeg var bedre. Det ville jo da bety at om det kom en som var enda bedre enn meg igjen så ville de sikkert sparke meg óg, og det er jo ikke ønskelig. Såeh..

Du kan jo spør om de trenger/kan prøve med 3 gitarister, ellers får du bare vente til de evt mister noen og spør deg, eller du finner noen andre =)

Link to comment
Share on other sites

3 gitarister er barskt. Kan bli råkult.

vet, mange band mikser over en/flere ekstragitarer når de spiller inn en låt, og når de spiller live må de enten spille uten ekstra-gitaren, ellers så må de leie en gitarist, men med 3 offisielle gitarister på scenen kan det bli veldig fett.

Link to comment
Share on other sites

Tror kanskje jeg hadde vurdert å samla sammen folk til ditt eget band... Er det vanskelig å finne gode folk, så vurder å få med deg en som greier å holde takta jevnt. Han behøver ikke være god på trommesolo eller liknende, bare holde jevn takt. Da er dere plutselig i gang raskere enn du hadde trodd ;) Rett og slett anbefaler jeg deg å få med folk som har stor lyst til å få til noe. (Alle kan ikke være på ditt nivå i starten, men dere vil garantert lære mye av hverandre på sikt.)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.