Web Analytics
Jump to content

Snasent plekterbrett


AutoMats
 Share

Recommended Posts

FY! Tenk på den stakkars kua som døde for den der da... ÆSJ! Dyr som dør er bare greit når du skal spise dem!!!! :blush:

Tror du de drepte kua ene og alene for å flå den? :rolleyes:

Det er ikke snakk om helt tilfeldige kuer dette. Som kalver blir de skilt ut fra flokken for så å fraktes til beitemarker langt inne på det argentinske høylandet, der de får beite på det meget næringsrike grasset som vokser der. I tillegg får de en kjærlig omsorg og alle muligheter til å utfolde seg. Country Jukebox på NRK2 blir tatt ned via satelitt og sendt ut på storskjermer som er plassert utover det enorme slettelandskapet. På denne måten blir de håpefulle dyrene tilvendt en framtid som ornament på gitarer litt utenom det vanlige. Harmonien råder og ingen dyr blir slaktet, de ofre sitt liv frivillig slik at de kan leve evig som plekterbrett på en Telecaster.

Link to comment
Share on other sites

Det er omtrent garantert ingen her i landet som slakter kuer for skinn... de fleste kuskinnene man får tak i, er skinnene til gamle, slitne melkedyr som er tatt av dage pga. alderdom eller sykdom. Egro bør man nesten ha god samvittighet når man kjøper kuskinn, for da sparer man søppelfyllinga for litt plass, og bonden får noen hundre/tusenlapper ekstra.

Men: kult plekterbrett!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jo,jo.Som du sier,det er moro å prøve seg fram. Tips:Ta vare på originale pickuper og annet stash fra gitaren,slik at du kan sette den i original stand når du eventuelt selger den.Folk vil helst ha gitarer i original stand,og er ikke villig til å betale det ekstra som du har kostet på den.
  • Tenker litt av poenget er stor forskjell egentlig. Bør bli interessante muligheter for å diale inn diverse toner i midtstilling, spesielt om jeg legger på en coilsplit av humbuckeren og. Risikoen er vel heller ikke superstor siden det går an å kjøpe til en som matcher bedre og ta den som blir til overs i en annen gitar. Eller selge. Får vel alltids igjen noen kroner for sånt. Har jækla lyst til å prøve altså. Titte på videoen nå EDIT: Må vel innrømme at jeg EGENTLIG tenkte å prøve med noe fra Guitar Fetish, men stadig utsolgt det jeg skal ha og da eser budsjettet fort ut....
  • Har prøvd dette selv,Lollar Novel 90 i neck og Seymour Duncan JB i bridge.Det ble for stor forskjell mellom pickupene.Spørs også hva du hovedsakelig spiller (clean/dirty/full distortion).Egentlig trenger du to gitarer,hehe:  
  • Fylle på litt før forumet slettes Siden sist har jeg lært meg å planslipe bånd, og får det ganske greit til etterhvert. Gamle gitarer tas til nye høyder samtidig som action går motsatt vei...siste prosjekt var rustfri og det ble definitivt mer jobb men håndterbart. Har satt sammen et kit (bilde) som fikk full tlc på bånd og hals, og den ble faktisk utrolig fin å spille på. Grapthech oversadel og Gotoh låsbare stemmeskruer, og jeg begynner å like denne gitaren mer enn jeg hadde tenkt. Gitt at halsen ble så bra vurderer jeg sterkt å hive ut de (ok til å være billige) originale humbuckerene, og sette inn en Seymour Duncan SPH90 Phat Cat (P90 i humbuckerformat) i halsposisjon, og en Bare Knuckle Boot Camp True Grit ved broa. Vet, mye penger og galskap på en el cheapo gitar men siden den er i ferd med å bli elsket er det kanskje ikke så dumt? Pickupene er jo også flyttbare om det skulle bli aktuelt senere.. Hva tenker folket om å kombinere en singelcoil av denne typen i neck og sånn humbucker i bridge?
  • Øvet solist, dame 64 år søker gitarist. Ulike stilarter 😊
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.