Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

Snasent plekterbrett


AutoMats

Anbefalte innlegg

FY! Tenk på den stakkars kua som døde for den der da... ÆSJ! Dyr som dør er bare greit når du skal spise dem!!!! :blush:

Tror du de drepte kua ene og alene for å flå den? :rolleyes:

Det er ikke snakk om helt tilfeldige kuer dette. Som kalver blir de skilt ut fra flokken for så å fraktes til beitemarker langt inne på det argentinske høylandet, der de får beite på det meget næringsrike grasset som vokser der. I tillegg får de en kjærlig omsorg og alle muligheter til å utfolde seg. Country Jukebox på NRK2 blir tatt ned via satelitt og sendt ut på storskjermer som er plassert utover det enorme slettelandskapet. På denne måten blir de håpefulle dyrene tilvendt en framtid som ornament på gitarer litt utenom det vanlige. Harmonien råder og ingen dyr blir slaktet, de ofre sitt liv frivillig slik at de kan leve evig som plekterbrett på en Telecaster.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er omtrent garantert ingen her i landet som slakter kuer for skinn... de fleste kuskinnene man får tak i, er skinnene til gamle, slitne melkedyr som er tatt av dage pga. alderdom eller sykdom. Egro bør man nesten ha god samvittighet når man kjøper kuskinn, for da sparer man søppelfyllinga for litt plass, og bonden får noen hundre/tusenlapper ekstra.

Men: kult plekterbrett!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.