Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

OsamaFetLaden

Medlem
  • Innholdsteller

    2 794
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    33

OsamaFetLaden vant dagen sist Oktober 31 2020

OsamaFetLaden hadde mest likt innhold!

Om OsamaFetLaden

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

3 952 profilvisninger

OsamaFetLaden's Achievements

Psychofunkadelic

Psychofunkadelic (6/6)

2,2k

Nettsamfunnsomdømme

  1. Har lyst til å spille med på en app man bare får til iOS. Har iphone (6, forhåpentligvis snart 13 Pro Max), Windows-PC, Yamaha THR10c til desktop-amp. Jeg vil også gjerne kunne route gitarlyden og applyden til hodetelefoner, av hensyn til samboer og nabolag. Jeg ser i utgangspunktet for meg to måter å gjøre det på: 1) Kjøre gitaroutput inn i iPhonen, starte appen, kjøre iPhone output ut gjennom headphone jack eller bluetooth. 2) Kjøre app-output ut gjennom headphone jack, kjøre gitaroutput og iPhone-output inn i et lydinterface, og inn i PC-en. Det blir jo billigere å velge alternativ 1---trenger kun å investere i et lydinterface for iPhone, men har nå uansett tenkt på et enkelt audio interface til PC, med flere spor enn THR10c-ens ene. THR10c-en er også litt kjip å sitte foran pc-en med, for den plukker opp en eller annen elektromagnetisk støy når jeg har pc-en på og sitter vendt mot den. Er det noen som har gode resultater å vise til med et av disse oppsettene, evt. en annen løsning? Jeg tenker det kanskje kan være mest anvendelig å kjøpe en liten mixer m/ innebygd lydkort og headphone-utgang (og evt. bluetooth?), så blir pc-en en valgfri komponent i oppsettet, og det blir mindre strev for meg å ha med riggen når jeg skal feriere på landstedet. Finnes det en billig mini-mikser, med omså bare fire spor, med ikke helt rass lyd og brukbart lydkort? Er veldig sensitiv for elektrostøy, så foretrekker et oppsett med minimal risiko for det.
  2. Treverket påvirker strengevibrasjonen som pickupene registrerer. Noen tresorter har mer av en signatur enn andre, for mine ører. Gran, mahogny, rosentre og ibenholt er lettere å identifisere. Men det varierer også med hvor på halsen man spiller, og sikkert andre ting også. Rosentre-klangen høres mye klarere litt lenger opp på halsen, og også klarere med anslaget nærmere halsen enn ankret ved bridge. James d'Acquisto--verdens beste archtopmaker--instisterte forøvrig på at svart finish påvirket lyden negativt.
  3. TC-pedalen med chorus, flanger og pitch modulator er jo en klassiker. Stereo, meg jeg brukte alltid min i mono. Er sikkert den du har brukt.
  4. Nei, det er sant. Bark og never bør aldri komme i kontakt med rillene.
  5. Chillum, bøtte, plastflaske, aluminiumsfolie, saks, vann og fyrtøy. EZPC.
  6. Er det fordi Telecaster er så kul at man bare må ha litt av den tilstede i absolutt alle ‘blandingsprodukter’, eller er det fordi den har kule elementer som lagt sammen blir en så traust og døll gitar at man heller vil bruke de kule elementene i en kul gitar.
  7. Jojo, men i Italia har de italienske lecablokker---det blir noe helt annet.
  8. Skulle tenkt på dét for 10 år siden, men tror ikke det vil funke i dag. Skal stå i stua, under italienske høyttalere, vis a vis italienske bokhyller og ved siden av et italiensk vitrineskap. Leca blir nok å stå for lite i stil med disse pene tingene og for mye i stil med resten av møblementet.
  9. Alt av interesse, i utgangspunktet. Legg ut bilde her eller send merke/modell pr. PM.
  10. Noen her som vasker vinylen sin? Nei, @CaptainSexy, jeg snakker om LP-plater ikke pervoplagg av vinyl. Jeg har begynt å bruke Spin Clean, og synes platene absolutt låter bedre, men den er veldig tungvint å bruke. Særlig å tørke platene i etterkant, uten å smøre fingeravtrykk på dem, suger eselr4$$. Har noen noe bedre å anbefale?
  11. Tanken var å bruke den hvis jeg får ræva meg inn med noen kompiser som spiller uten bassist for tida, så er snakk om volum til å holde tritt med en ganske myktslående trommis, men trommis like fullt. Men hvis det bare er høyttaleren som kan komme til å slite, kan problemet kanskje omgås.
  12. Har en Lucid High Headroom, 50W, 2x 6L6, laget for gitar og steel. 1x12 element, som ikke brukes. Er det noe i veien for å kjøre en streit firestrengs bass gjennom den?
  13. Supert, da blir det bare fire gitarer å ordne spesialfrakt for.
  14. Skal flytte, og det blir en for lang tur for flyttefolkene å laste og losse på samme dag. Dermed innebærer evt gitarfrakt overnatting i et skap uten temperaturregulering. Archtopene og akustiske gitar ordner jeg på andre måter, men hvordan er lav temperatur for plankegitarer?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.