Web Analytics
Jump to content

Playalong med iPhone-app --- hur gör man?


Recommended Posts

Har lyst til å spille med på en app man bare får til iOS. Har iphone (6, forhåpentligvis snart 13 Pro Max), Windows-PC, Yamaha THR10c til desktop-amp.

Jeg vil også gjerne kunne route gitarlyden og applyden til hodetelefoner, av hensyn til samboer og nabolag. 

Jeg ser i utgangspunktet for meg to måter å gjøre det på:

1) Kjøre gitaroutput inn i iPhonen, starte appen, kjøre iPhone output ut gjennom headphone jack eller bluetooth.

2) Kjøre app-output ut gjennom headphone jack, kjøre gitaroutput og iPhone-output inn i et lydinterface, og inn i PC-en.

Det blir jo billigere å velge alternativ 1---trenger kun å investere i et lydinterface for iPhone, men har nå uansett tenkt på et enkelt audio interface til PC, med flere spor enn THR10c-ens ene. THR10c-en er også litt kjip å sitte foran pc-en med, for den plukker opp en eller annen elektromagnetisk støy når jeg har pc-en på og sitter vendt mot den.

Er det noen som har gode resultater å vise til med et av disse oppsettene, evt. en annen løsning? Jeg tenker det kanskje kan være mest anvendelig å kjøpe en liten mixer m/ innebygd lydkort og headphone-utgang (og evt. bluetooth?), så blir pc-en en valgfri komponent i oppsettet, og det blir mindre strev for meg å ha med riggen når jeg skal feriere på landstedet. Finnes det en billig mini-mikser, med omså bare fire spor, med ikke helt rass lyd og brukbart lydkort?

Er veldig sensitiv for elektrostøy, så foretrekker et oppsett med minimal risiko for det.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Nå skal ikke jeg legge ut noe som helst om min erfaring med Morgan gitarer. Det jeg har noe erfaring med, er at hvis man skal få produsert gitarer i Kina, så er det veldig viktig med "styring fra mottakerlandet", og gjerne også kontroll av varene. Jeg har ikke noe grunnlag til å si noe om kinesiske produsenter på bred skala, men har snakket og hørt erfaring fra flere med slik erfaring, både når det gjelder instrumenter og andre varer. Produsenter av varer i østen har fra tid til annen et litt annet syn på når "man har gjort en god nok jobb", og hva som er akseptable snarveier for å oppfylle produksjon- og kvalitetsmål. Dette er det faktisk skrevet tykke bøker om. Jeg regner med at grunnen til at Morgan har en høyere pris, er at de legger mer penger i å administrere og kontrollere produksjon og vare. Dette er for all del ikke noen fasit, bare min mening.
  • Hei!  Er det noen der ute som har en formening om hva en Gibson SG Standard fra 1971 kan være verdt? Den har et reparert halsbrudd, originale bånd, stemmeskruer, vibrolaen er erstattet med en stop tailpiece, PAF mikker, og er godt brukt.  Mvh Mats
  • Er det noen som har erfaringer med Yamaha Stagepas 1K MkII som PA-system for duo 1 gitar med pedalbrett (mest akustisk med innebygd pickup) og 1-2 vokalister innenfor sjanger folk/vise/pop. Lydkvalitet? Brukervennlig? Spiller sjelden i lokaler med plass til over 300 personer. Etter det jeg kan se mangler systemet mulighet for 48V phantom power til f.eks. aktiv DI-boks. Setter pris på tilbakemeldinger.
  • Hei, er ikke så inne på dette, men vet at disse 80-talls gitarene fra Kramer skal være verdt litt, har dere noen innblikk i hva jeg kan få for denne? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.