Web Analytics
Jump to content

Roger Waters fremfører Dark Side of the Moon


PerA

Recommended Posts

Joda, vet at han er nevnt i Norwegian Wood-tråden, men tenkte at man kunne oppsummert litt.

Rogern skal spille på diverse festivaler ut over europa, men skal også ha egne shows (der han visstnok skal fremføre sanger som ikke ble med på originalen).

Med seg på turnéen tar han med seg følgende artister (Navnene er lenker til informasjon om artisten, de fleste er hentet fra Pink Floyd Hyperbase:

Andy Fairweather Low – Gitar

Snowy White – Gitar

Dave Kilminster – Gitar og vokal

Jon Carin – Keyboard

Harry Waters – Hammond

Graham Broad - Trommer

Katie Kissoon, PP Arnold og Carol Kenyon – Backingvokaler.

De av oss som leser Guitar Techniques kjenner kanskje igjen Dave Kilminster, en person som jeg tror kan avgjøre inntrykket (ivhertfall det jeg får) av konserten vesentlig. Men han er en dyktig type.

Snowy White og Andy Fairweather Low er kjenninger fra før av, og begge kjenner jo til Waters og Floyd fra før av (Snowy jobbet med hele bandet på Animals), og Jon Carin kommer rett fra turné med Gilmour før han starter avgårde med Waters. Selv synes jeg det nesten er litt søtt at Waters tar med seg sønnen sin på Hammond. :)

Nyttige lenker:

- Brain Damage's konsertside m/datoer.

- Roger Waters' offisielle side.

Link to comment
Share on other sites

Ah, du postet før meg :(:P

Gleder meg veldig nå. Dave Kilminster blir veldig bra på gitar, håper han kan synge godt også. Veldig bra at han har med seg mye av den samme besetninga som på In The Flesh. John Carin var et friskt pust der. En kan vel regne med å se Andy på bass også, akkurat som på In The Flesh. Gleder meg til å se Harry! :D

Det er et svært godt band han har med seg og det er bra! Bare 76 dager igjen nå :D

Link to comment
Share on other sites

Hvor dukker de forskjellige brukerne her inne opp? Jeg skal på Norwegian Wood, muligens også Roskilde, selv om jeg dessverre tviler litt på det siste.

Dette blir bra saker!

(Bare 76 dager? Huff, mange eksamener før den tid…)

Link to comment
Share on other sites

Hvor dukker de forskjellige brukerne her inne opp?

Jeg skal på Roskilde, så jeg satser på å få med meg Rogern der.

Synd han ikke har med seg Doyle Bramhall ll denne gangen:(

Jeg synes ikke det gjør noe i det hele tatt. Bramhall passet ikke inn med musikken.

Link to comment
Share on other sites

Synd han ikke har med seg Doyle Bramhall ll denne gangen:(

Jeg synes ikke det gjør noe i det hele tatt. Bramhall passet ikke inn med musikken.

Der er deg grunnleggende uenig med deg, men det handler vel bare om smak og behag!

Jeg syns Doyle er en dritdyktig gitarist som tilførte Rogern's musikk noe spennende. Soloen han gjør på "Time" er noe av det feteste jeg vet! Soloskivene hans er også bra syns jeg.

Link to comment
Share on other sites

Der er deg grunnleggende uenig med deg, men det handler vel bare om smak og behag!

Jeg syns Doyle er en dritdyktig gitarist som tilførte Rogern's musikk noe spennende. Soloen han gjør på "Time" er noe av det feteste jeg vet! Soloskivene hans er også bra syns jeg.

Var litt bekymra for om du skulle bite hue av meg, slik som andre har gjort. :P

Har ikke hørt soloskivene, så der skal jeg ikke si noe. Han er en dyktig gitarist, men jeg synes ikke at det han gjorde passet noe særlig inn, særlig ikke i Floyd-låtene.

Men, som du sier, smak og behag. :)

Er det noen som har hørt Dave Kilminster synge? Eller har opptak?

Har litt lyst til å høre.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.