Web Analytics
Jump to content

Enda en ny demo


Cerpin Taxt
 Share

Recommended Posts

Så, siden jeg er glad i dere alle skal dere få en liten smakebit av vår neste låt, da en litt rough demo som mangler en outro. Men, fortvil ikke, det er da nok å høre på likevel. Gi noen tilbakemeldinger. Vokalen er som dere hører ikke ferdig mikset, så den stikker seg sårt ut i miksen.

Dette er ikke vår vokalist, men Thomas fra dette årets Idol, som var så snill å låne bort stemmen sin. Dette blir da ikke perfekt, siden Thomas ikke akkurat har det vi lette etter, selv om han er en fremragende vokalist.

Husk, dette er bare en demo...

EDIT: La opp den ferdige miksen i stedet.

Howl & The Apparatus - Sisyphean Gaze

Edited by Cerpin Taxt
Link to comment
Share on other sites

Bra! Litt Mars Volta inspirert? Litt veldig? Det rolige partiet på slutten der var iallefall litt vel lik et kjent parti på Frances the Mute, men. Ellers kjempebra. Vokalen, den likte jeg ikke i det hele tatt; men jeg vet ikke hvordan vokalen burde være der...

Link to comment
Share on other sites

Jo takker, som jeg sa, dette var gjort delvis i sammenheng med en skoleoppgave, som krevde at vi måtte ha vokal. Vi har mikset den bedre nå, så vokalen høres virkelig ikke så bad ut lenger. Men ja, det er hentet inspirasjon fra mange steder, inkludert the mars volta.

Link to comment
Share on other sites

Har nå endelig fått den ferdige miksen hjem. Dog umastret, som vanlig. Trommene er programmerte ja, har ikke muligheter til trommeinspilling. Alt av gitarer og bass er innspillt med en POD xt, samt noen andre effektpedaler. Det er også lagt på litt ekstra i denne nye miksen, inkludert en litt morsom gitarsolo, spillt av min z.vex fuzz factory, da siden jeg er så crappy på gitar at jeg ikke ville gjøre det selv. Litt strings er også lagt på noen steder, samt andre små finpuss. Altså, last den ned selv om du har den gamle!

Har også laget en tidlig demo til vårt andre lille prosjekt; harryrockebandet "The Devil's Rejects", med låta "TIMBER!" hvis noen er interesserte.

http://s65.yousendit.com/d.aspx?id=2GXZOLZ...L03Q0ES2A1HBKNG

Enjoy!

Edited by Cerpin Taxt
Link to comment
Share on other sites

Vel, det var egentlig så mye vreng, eller ingen vreng. Så valget falt på å heller ha litt for mye. Vi hadde veldig dårlig tid til å ta opp vokalen, og hadde du hørt orginaltakene hadde du nok vært enig. Får jeg tid fremover skal jeg kikke på det sure partiet, selv om jeg ikke helt legger merke til det så godt. Ingen andre har kommentert det heller, men det er notert. Takk for mye god feedback!

Link to comment
Share on other sites

Høres ganske mars volta inspirert ut ja, litt drunkship of lanterns rytmer, og en slutt som kan minne om midtpartiet på cygnus..vismund cygnus... Og ikke minst bandnavn og tittel :P Men likevel høres det jo fett ut, selv om vokalen ikke var helt min greie.

Edited by niandra
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Nei, men ville personlig sett mot det merkene som har noen flere år i gamet. Ser nå at du har fått et bra tips under (eller over ettersom).
  • Jøss! Ja, dette ser snasent ut. Den custom-funksjonen har alt jeg ønsker meg. Billig var det òg. Tror jaggu jeg skal legge inn en bestilling her. Tusen takk for tips!
  • Jeg har testet litt GFS og synes det er egentlig ganske ok, men med tanke på dyr frakt og moms, blir det ikke så billig lengre likevel. (Husker enda med glede da dollaren var nede i 5kr  )  har du tid å vente litt, vil jeg sterkt anbefale Bootstrap pickups. Har ikke testet Stratmikkene derfra men er superhappy med tele- og jazzmasterpickups.  https://bootstrappickups.com/products/custom-single-coil-for-strat-by-custom-featherbottoms-custom-sound-machines  
  • Så du har dårlig erfaring? Seymour Duncan har ingen Stratocaster-pickuper som er bare litt overspunnet, tror jeg. Nærmest kommer SSL-1, men jeg skulle gjerne hatt noe som var et halvt hakk hottere enn det.
  • Ville heller sjekket finn.no for Seymour Duncan osv
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.