Web Analytics
Jump to content

Hell Dörmer med ny skive


Euroboy

Recommended Posts

Endelig er den nye skiva til bandet mitt, Hell Dörmer, klar. Seks låter innenfor sjangeren hardrock utgjør sammen albumet Cemetery Blues. Sjekk ut låta Dead Man ved å følge denne linken:

http://home.online.no/~benteloe/helldormer/deadman.mp3

Vi er veldig fornøyde med skiva, så jeg er veldig spent på hva dere synes! Kommentarer mottas med takk:)

Hjemmesida vår: www.helldormer.com

Link to comment
Share on other sites

Har hørt Helldörmer live et par ganger, og kan ikke si jeg har blitt særlig imponert. En del småfeil, og det virker som det er viktigere å se tøffe ut enn å spille bra musikk.

Men nå skal det sies at det nok er et år siden jeg så dere sist, mye kan jo ha skjedd på den tida.

Har hørt sangen nå, og dere har blitt en del bedre ja. Faktisk noen kule greier her og det. Men dette er nok ikke helt min smak, dessverre.

Edited by Steinern
Link to comment
Share on other sites

Har blitt mer stabilt siden sist gang jeg hørte dere live iallefall (er vel over et år siden). Låter rimelig tight, men litt kjedelig og monotomt etter min smak.

Er det noe jeg vil sette fingern på, så er det basstromma. Skrudd opp masse bånn på den elns? Synes den låter forferdelig gromsete

Edited by bove
Link to comment
Share on other sites

Har blitt mer stabilt siden sist gang jeg hørte dere live iallefall (er vel over et år siden). Låter rimelig tight, men litt kjedelig og monotomt etter min smak.

Er det noe jeg vil sette fingern på, så er det basstromma. Skrudd opp masse bånn på den elns? Synes den låter forferdelig gromsete

Er helt enig. Blir litt for mye gjentagelser.

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei,  noen som vet hva denne gitaren er verdt?
  • Hei,  noen som har greie på hva en slik gitar er verdt?
  • Nybegynner her. Arva akkustisk, Ibanez hel-tre fra familie noen genrasjoner tilbake og klimprer, med andre ord nybegynner. Jeg bruker youtube og lærer meg låter jeg liker og det dukker opp spørsmål underveis som jeg ikke vet hvor jeg skal sende. Dermed endte jeg her. Kanskje finner jeg svar eller kanskje kan jeg da spørre og bli klokere=) Målet må bli å oppgradere til elgitar etterhvert da mange av mine favoritt-band har så sjuke gitarsoloer som jeg har sjukt lyst å spille selv! litt hårete mål, men det må til. Gleder meg å bli en del av dette og forhåpentligvis lære av det som står allerde eller fyre av noen merkelige nybegynnerspørsmål som andre i tillegg til meg kan lære av
  • PS, forumet ble egentlig nedlagt for 2 år siden. Av en eller annen merkelig grunn lever det fortsatt, men det er grunnen til at det er ekstremt lav respons her. Utrolig nok havner jeg tilbake her, hver gang jeg googler reviews eller gitarutstyr på norsk. Viser hvor mye historie og kunnskap som ligger lagret her. 
  • Jeg har aldri polert noen av mine gitarer. Tørker de bare av med en bomulsklut ved behov Litt fukt er fint hvis det er mye svette etc på lakken.  Ellers har jeg brukt Dunlop sin lemon oil til å rense ebony og rosentre gripebrett i kanskje 10(+) år? Jeg har kun kjøpt denne flasken, og jeg har fortsatt 1/3 igjen i flasken - har ca 8-10 gitarer til enhver tid. https://evenstadmusikk.no/dunlop/1025860/dunlop-6554-lemon-oil-4oz   Veldig fornøyd. Smører på, venter 1 min - skraper med et gammelt kredittkort - tørker av med bomull-pads og rask runde med tørkepapir for på fjerne overflateoljen. Får vekk det meste av skit på denne måten. Husk at den ikke er til smøring, men til rensing - smører du for mye kan det ha negativ effekt på bånd og inlays. Den etterlatser seg en mørk "behandlet farge" selv ved minimalt med olje, jeg bruker det ca en gang i året per gitar - eller sjeldnere. 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.