Web Analytics
Jump to content

SÅ billige kan strenger bli...


FVH
 Share

Recommended Posts

Et tips til alle som hater å legge 135 kroner på disken for et strengesett:

http://www.thejukejoint.com/bulguitstrin.html

Kjøpte strenger herfra for ca. ett år siden

48 sett .009 -.042; og 48 sett .013 - .056. Det ble rundt 1700,- for alt!

Det blir ca. 18,- pr. sett, det...

Kommer nok aldri til å kjøpe strenger (eller noe musikkutstyr) i dette landet for ettertiden.

Link to comment
Share on other sites

Dæven, de strengene ekke så ille heller?

Overhodet ingen ting galt med dem.

Har prøvd det meste, og de ligger ikke tilbake for noen, med unntak av Elixir som jeg synes er overlegne for akustisk gitar.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har ingen problemer med det.

Strengene leveres i forseglede fullengde "plastlommer" med 48 strenger i hver. Jeg har bare klippet et lite hull øverst i hver lomme, slik at jeg kan dra ut èn streng i gangen. På denne måten kommer strengene minst mulig i kontaket med luft.

Link to comment
Share on other sites

Var vel "bare" 48, men, likevel en hel del. Men, kjekt å alltid ha strenger når noen ryker (det har jeg uansett om jeg må betale 135 eller ikke da, men..), samt at det er deilig å bytte strenger ofte (eller, mer presist, det er deilig å ha gitar med nye strenger. Selve byttinga er et durabelig pes.)

Link to comment
Share on other sites

Jeg har spilling stort sett hver helg, derfor bytter jeg ofte på El-gitaren.. jag kjøper mange sett i gangen, så hvis strengene er bara kunne det jo vært en tanke tror nokk det går ca 30-40 sett i året ja..

har de i tykkelse 10-46??

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg regner med at dette er i seneste laget, men skriver nå innlegget likevel. Liker ikke Finn og det som følger med av "kundkontakt", og forsøker her for å se om det er folk som jeg "kjenner" som kan tenke seg å handle noe. Regner med at dere enten skriver i tråden, eller kontakter meg på PM.  Bryter regelen med pris, regner med at det blir tilgitt i et dødt forum. Selger følgende mer eller mindre snurrige gitarer, pris blir vi enige om vil jeg tro. - Fernandes retrorocket sustainergitar med gammel (og mye bedre Japan produsert) hals, med Roland GR55 gitarsynth. (Må sjekke om synthen fortsatt fungerer) - Ibanez RG 750, sort, hardcase - Ibanez RG 550, sort - Ibanez prestige S2020X, violin burst,  hardcase - Line6 Variax 300, sort komplett med PSU og gigbag - Ibanez M-522S mandolin, limt sprekk i topp, ellers mint - Countryman 5- strengs banjo - Ibanez RD 828 LE, sort bass, original, men med Badass stol
  • Så, hvordan ble det med alt? Musikkprat er fullstendig dødt, det er ikke noe info å finne verken her eller der, men det er fortsatt aktivitet her, selv om forumet skulle stenges. Skal man bare begynne å henge her igjen, da? 🤔
  • Du skriver- When a jack cable is connected, all frequencies below 120KHz are sent to this Jack at line level. Det betyr at dette er et signal som skal sendes til en forsterker, og ikke direkte til en aktiv sub. Det enkleste og greieste er å handle en aktiv sub. Det er mindre ledninger og styr. Jeg har en passiv nesten  ubrukt sub liggende, husker ikke navn og nummer her og nå, men det er en helt grei PA- sub av kjent merke. Har vel blitt brukt i maks 8 timer til sammen. Den er din for 500 kroner pluss porto. Jeg trenger den ikke lenger. PM hvis det er aktuelt.
  • Jeg ville tatt kontakt med Falck musikk i Trondheim, om ikke annet for å spørre. De vet det nok og har eget verksted, så mulig de kan gjøre det. Det koster vel 130 kroner å sende en gitar med posten. Men ærlig talt, jeg vet ikke.    
  • Hei. Jeg er ny her, og om dette skulle vært tatt opp i tidligere tråder, må dere ha meg unnskyldt. Jeg har noen spørsmål angående inlays.  Er det noen her som gjør inlays? Skulle gjerne ha hatt nye inlays på 2 halser som allerede har enkle inlays fra før. Lar dette seg gjøre, eller blir det fryktelig kålete? Hva er evt prisen for å få slikt gjort?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.