Web Analytics
Jump to content

Opeth


Nilsefix
 Share

Recommended Posts

 • Replies 38
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Boss Gt-6 Rett I AMPEN!! hahahah!! og det låter jo så JÆVLI bra!!

Herregud jeg fikk sjokk når jeg hørte det .. Og jeg vet det er sant , iallefall live .. Vet ikke 100% med studio , men tror det er der og ..

tror det er i en laney amp , den dyreste av dem...

Hehe .. Syntes bare det var så bra .. ingen har krangla noe på lyden dems akkurat , den låter jo så knall .. Og så viser det seg at det er et brett til snaue 5000 spenn :):D

nilsefix

Link to comment
Share on other sites

Hehe ..

Ja , men har du HØRT gitarene dems?? Herreguuud!! om ikke , gå å last ned The Drapery Falls (muligens verdens kuleste metal-låt) eller Bleak .. asså , det er helt sykt , tror rett og slett ingen kunne tenkt at noe sånnt kunne komme fra noe så billig :)

Ingen tar seg tid til å skru mer vettø ;)

Link to comment
Share on other sites

Hmm , ja men hør på The Drapery Falls (som er egentlig nesten den eneste sangen jeg liker av dem som ikke er fra den nye og rolige plata Damnation) ,. Hør på alle stemningene !! herregud , de er mestere på det ... oppbygning av låt for å skape stemninger ..

+ at de har et kult prinsipp på å alltid lage deler som man ABSOLUTT ikke forventer :) heheh

Nilsefix

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.


 • Siste aktive tråder

  • HB eller ikke - da jeg vokste opp på 70 og 80-tallet fantes det mye DRITTGITARER. Altså de rimelige. Tror du skal vært sykt uheldig med en hvilket som helst lavprismerke for å komme NED på det nivået mye av skrotet den gang var på.
  • Jeg har et lite verksted og skrur litt i gitarer, hovesakelig egne og for venner og bekjente men tar litt oppdrag utenom også når jeg har tid og anledning. I den forbindelse har jeg skrudd i en håndfull HB`s. Min erfaring er at de billigste er nettopp det, billige gitarer, men kommer man over 200Euro, er det stort sett gullfine nybegynnergitarer som trenger lite hjelp av meg (i motseting til de billigste hvor QC virker ganske fraværende). Hadde ikke nølt med å anbefale en av disse Suhr-aktige til en nybegynner om man trakter mot mer moderne stuk enn Epi og Sq. Når det er sagt, er man femten og har råd til drømmegitaren, skal man kjøpe drømmegitaren og drite i folk som mener HB er best i hele verden, for det er de ikke   
  • Jeg mener at det ikke er snakk om enten eller, men både og her, selv om jeg kjenner meg igjen. Confirmation bias spiller nok en vesentlig rolle. Og alder. Jeg er jo en nokså moden herremann som vokste opp med status-standarden Fender eller Gibson. Så hadde man temmelig mediokre varianter av dette - supplert med andre merkelige variasjoner fra merker som Vantage, Orpheo, Cimar (Ibanez), Hondo etc. Jeg kan huske at Wing-serien fra Washburn var regnet som annenrangs gitarer på den tiden (i min krets), mens jeg i dag ville ha gitt gode penger for en Eagle eller Falcon. (Yamaha SG-serien, Ibanez Artist-serien popper også opp som kvalitetsalternativer i dag) Jeg _tror_ at kvaliteten på det vi i min tid kalte billig-ræl er betydelig bedre nå til dags. Og det er jo hyggelig at man kan prissette velfungerende instrumenter i antall sixpacks:-)
  • Fikk filt til nut i dag, tester ut filer til spor jeg fikk kjøpt av en velvillig forumitt🙂 samme type filer som jeg har lånt av en kjenning tidligere. Setup er ikke 100 prosent foreløpig, men den er godt spillbar nå.det gjenstår stort sett bare elektronikken på denne nå.edit, må mere filing på den nuten
  • Har sett en god del forskjellige slike sider i det siste. Man må jo være komplett idiot for å gå på noe sånt.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.