Web Analytics
Jump to content

Gripmaster!! trening for finge...


Halvorsen

Recommended Posts

er det noen flere en meg som bruker disse når man sikker å jobber(baiser)??? jeg tror jeg kjøpte feil da jeg har light.. kunne trengt litt hardere.. men jeg kjenner det i unnerarmen etter vært,... har dere en???

bilde34jp.jpg

bilde47fw.jpg

den er vist ganske lur å ha...

Link to comment
Share on other sites

Har en jeg og, var en ganske lang periode jeg brukte den fast 10 minutter hver dag, og jeg merket det godt. Burde nesten ta det opp igjen.

Ellers har jeg også light versjonen. Og selv om jeg bånner den med alle fingrene, får jeg god trening.

Link to comment
Share on other sites

...maks 80 piksler bredt og 80 piksler høyt, og hvor filstørrelsen ikke overstiger 6kB.

Til opplysning, så er din avatar 200 x 147 piksler. 686KB Nesten dobbelt så mange B som Roar's (som ja, også er 50 ganger tyngre enn hva reglene tillater, men den er iallefall relevant. Faktisk ganske morsom.)

Ontopic: Du bør ha en lett en i starten så du unngår senebetennelser osv. Er forresten diskutert her på forumet tidligere.

Link to comment
Share on other sites

Slik bør jeg skaffe meg, alltid kozy å gjøre annet enn å lese mens man jobber (baiser).

Men en slik bøyle-klemme-digs man får på sportsbutikker må vel gjøre samme nytten, selv om den er litt enklere i konstruksjonen.

Njet, for da fr du ikke trent fingrene hver for seg ;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hadde Guitar Rig 3(?) for mange år siden. Prøve alt mulig - ink Amplitube, men syns GR var desidert best og enklest i bruk. Skal teste det nye også   Jeg bruker mest Bias FX of Bias FX2, men sliter litt med latency. Hvilken type PC bruker du, og hvordan er forsinkelsene?  
  • For et år siden kom jeg over programmet Guitar rig 6. De hadde en demo med alle funksjoner bare at man ikke kunne lagre, men fullt brukbar til opptak. Den varte i 30 min, så må man starte programmet på nytt. Jeg hadde demoen i tre måneder før jeg så at de hadde sommersalg og jeg fikk hele programmet til halv pris. 1000.- kroner som var latterlig billig med tanke på hvor mange amps, rack, pedaler og muligheter som var der. Det var over 1200 ferdig innstilte lyder i forskjellige sjangere og man kan lagre de i forskjellige filer. Man kan selvsagt justere de å lagre nye, eller lage egne med alt som finnes. Den har også instillinger for vokal, trommer og mye annet. Nå har Guitarrig 7 kommet med cubersalgspris, men jeg venter til Black Friday eller Cybermonday i håp om å få oppgradert billigere. Det er masse nytt. Her er en video   Her er nettsiden: Native Instruments Guitar rig 7 Og her kan du laste ned demoen: Note: The demo version runs 30 minutes per session, and can then be reopend to try again. Save and Total Recall functions disabled. Du klarer deg lenge med den PS. Dette er ikke ment som reklame, men et godt tips. Jeg tjener ikke noe på det, men den demoen er gratis og verdt å teste...
  • Söker rock projekt i Norge att vara med i och framför allt live gig. All rock/metal är intressant.  Smakprov: www.linkedin.com/in/emlu-music-production-983a92296    
  • Heisann! er det noen som vet verdien på denne?  serienummer: US20048978
  • Via dette så endte jeg istedenfor opp med dette.   
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.