Web Analytics
Jump to content

Gripmaster!! trening for finge...


Halvorsen
 Share

Recommended Posts

er det noen flere en meg som bruker disse når man sikker å jobber(baiser)??? jeg tror jeg kjøpte feil da jeg har light.. kunne trengt litt hardere.. men jeg kjenner det i unnerarmen etter vært,... har dere en???

bilde34jp.jpg

bilde47fw.jpg

den er vist ganske lur å ha...

Link to comment
Share on other sites

Har en jeg og, var en ganske lang periode jeg brukte den fast 10 minutter hver dag, og jeg merket det godt. Burde nesten ta det opp igjen.

Ellers har jeg også light versjonen. Og selv om jeg bånner den med alle fingrene, får jeg god trening.

Link to comment
Share on other sites

...maks 80 piksler bredt og 80 piksler høyt, og hvor filstørrelsen ikke overstiger 6kB.

Til opplysning, så er din avatar 200 x 147 piksler. 686KB Nesten dobbelt så mange B som Roar's (som ja, også er 50 ganger tyngre enn hva reglene tillater, men den er iallefall relevant. Faktisk ganske morsom.)

Ontopic: Du bør ha en lett en i starten så du unngår senebetennelser osv. Er forresten diskutert her på forumet tidligere.

Link to comment
Share on other sites

Slik bør jeg skaffe meg, alltid kozy å gjøre annet enn å lese mens man jobber (baiser).

Men en slik bøyle-klemme-digs man får på sportsbutikker må vel gjøre samme nytten, selv om den er litt enklere i konstruksjonen.

Njet, for da fr du ikke trent fingrene hver for seg ;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Som BobbyBay sier, se på Finn om du finner noe i nærheten til akseptabel pris, ta med gitaren og prøv.
  • Du bør ha 10" eller 12" høyttalerelement. Det er et must for å få god lyd. Så er det om man skal ha rør eller transistor / digital forsterker - det er en smakssak. Her er et par Vox Valvetronics (modellering): https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=262995185 https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257890983 En rørforsterker kan får man ikke samme pene lyden på både på lavt som høyt volum, og man kan ikke spille via hodetelefoner med den. På en annen side får man en helt annen lyd, og annen respons (vanskelig å forklare.) En Bugera (rør) med mange muligheter til en grei penge: https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=257472591  
  • Hej! Har en Gretsch streamliner g2420t som jeg brukte en billig forsterker til som ble ødelagt. Nå vil jeg kjøpe en litt bedre en (tænker rundt 1000-3000kr.) Siden det er en hollowbody som høres fin ut akustisk, vil jeg gjerne ha en amp som kan få den til å høre flott ut elektrisk også. Har ikke mye forstand på forsterkere så kunne veldig gjerne ha bruk for råd og eksempler:)))  
  • Smått hotte virker de ihverfall. Splitter overraskende fint og tonekontrollen roter ikke ting til når man ruller tilbake. Men jeg er ikke helt forelsket i halsen. Det er noe med den chunky v-profilen kombinert med relativt flatt fingerbrett som virker litt klomsete. Eller det kan være at halsen på den HBSC550-II`en er ekstremt god match her til sammenligning
  • Hei!   Bor i Oslo og er nybegynner på slidegitar. Kjøpte ein billig gitar for formålet, med mål om å bli såpass god at eg oppgraderer gitaren etter hvert.  Har stemt den i åpen E. Har prøvd å lære meg litt selv, og kommet eit lite stykke på vei. Men om eg skal lære ordentlig og komme meg videre, så tror eg det hadde vært ein fordel og fått litt kvalifisert hjelp. Er det noen som kan slide i åpen E, eller som kjenner noen, og som kan lære bort? Og evt pris.   Takker Asgeir
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.