Web Analytics
Gå til innhold

Fist of Fury

Medlem
 • Innholdsteller

  260
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Fist of Fury

 • Rang
  Gitarrocker
 1. Er det noen som kunne ha tabbet denne sangen? Synes den er utrolig kul.
 2. Jeg har en BluesBreaker 2. Veldig kul lyd. Funker bra til Rock og.
 3. Dette ser ut som en pedal som er perfekt for en som vil synge litt, pluss å mikse og trikse litt. Kan jeg også bruke denne på gitar? Tenker på at den kan være fin å loope med, og hvis noen av de andre effektene som reverb fungerer så er jo det perfekt. Er det noen som har testet denne?
 4. Har akkurat vært gjennom dette, og er fryktelig frustrerende. Det som skal til er nok øving, og øving. Vet ikke dette hjelper, men en periode så tok jeg noen akkorder jeg kunne godt, og bare spilte, og så lagde jeg tulle tekst over. Fant det veldig lett å holde takten når jeg slapp å tenke på takten , det var jo bare tulle ting. Var og fint at ikke hadde en bestemt tekst å følge. Etter hvert så blir man vant til å høre to ting på en gang, eller veksle mellom å høre gitaren og din egen stemme. Er ikke sikker på om dette hjelper så mye, men når du sitter der frustrert og ingenting funker, så kan du ta noen minutter med dette.
 5. ta en titt på Eliah. Jeg så han spille på gata i Dublin i sommer. Har utrolig fin musikk, både jazz, funk og klassisk.
 6. Bruk litt Ibux salve på den. Jeg fikk fryktelig vond i håndleddet. Spurte legen om hva jeg burde gjøre, og da sa hann at den salven skal jeg bruke i ti dager. Nå brukte jeg den bare i noen dager, men tok vanlig ibux nå og da. Er helt fin igjen. Jeg synes ikke du bør begynne å spille piano hvis du vil avlaste lillefingeren. Jeg øvde til en eksamen, så da ble det intenst med akkorder på piano, og har aldri hatt så vondt i lillefingeren før.
 7. Jeg fant denne her, og gjorde det det sto, så nå fungerer det. http://line6.com/community/docs/DOC-4401 Tusen takk for all hjelp.
 8. Foresten så prøvde jeg XLR kabelen inn i gitaren, men det virket fortsatt ikke.
 9. hehe, da lærte jeg noe idag og. Pluss at da vet jeg at jeg har riktig
 10. Det er en studio Condenser Mikrofon. Jeg trykker inn 46v på lydkortet og da lyser mirofonen og, men ingen ting skjer. Balansert koblin vet jeg ikke hva er. Trodde det bare var å sette i XLR kabel :S
 11. Har hørt at kondensatormikrofoner skal fungere på UX2 uten ekstra strøm. På UX1 så har man ikke den muligheten. Jeg lånte en kondensator mikrofon idag, og fikk det ikke til å virke. Er det noen som har noen tips? Jeg brukte bare GarageBand. Line 6 programmet har jeg, men cd keyen har jeg mistet. Har prøvd med gitar og det fungerer veldig bra.
 12. å finne ut akkordene til den sangen på gitar. og tablaturet på banjoen.
 13. Er det noen som klarer å finne ut den nye sangen til Bjørn Eidsvåg og Thomas Dybdahl - Ri Stormen ut?
 14. Er det noen som vet om en side med banjo tabs? Også banjo sanger som er på Guitar Pro?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.