Web Analytics
Jump to content

GN fremtid (nei, det er ikke krise)


007
 Share

Recommended Posts

Hei folkens,

Det kan tenkes at GN selges i løpet av ganske kort tid.

Jeg har fått et bud på GN (og en haug med andre prosjekter), som jeg sterkt vurderer å si ja til, da jeg har så innihelvetes mye annet på blokka, og det vil frigjøre en del tid. Det er ikke GN i seg selv som er tids-utfordringen, det er summen av alt.

Jeg må prioritere litt anerledes fremover, og da det å eie ca 100 nettsteder ikke en oppgave som er forenelig med det jeg ønsker å satse på – jeg har allerede fulltidsjobb som innebærer en del reising og ansvar for nettbutikker som krever mye av meg. I tillegg eier jeg fire selskaper i tillegg, og det begynner å bli litt mye på en gang. Noen av dere kjenner til dette fra før, som Sonar og Innbo24.no. I tillegg eier jeg også Nettproduksjon.

Det er selve Content365 som jeg i denne anledning selger meg ut av.

Men! Dere slipper ikke unna meg ennå.

Jeg kommer til å fortsatt være her, da jeg kommer til å kjøre oppdateringer på forumet, samt administrere abbonement osv. Selve modellen blir som før, men det kan tenkes at det blir publisert flere artikler for å sørge for en viss økonomi i forumet. Så det er ingen grunn til å "abandon ship" riktig ennå.

Jeg er som alltid tilgjengelig på PM for dem som har ytterligere spørsmål.

 

Med hilsen

Bjørnar

 • Like 3
 • Thanks 10
Link to comment
Share on other sites

Enig med forrige talere. Det så mørkt ut før du tok over, og det var nok mange som var skeptiske, men forumet har sånn sett egentlig blitt bedre, men så er det det her med antall aktive medlemmer da. Vi er nok en utdøende rase. Håper at forumet består ei stund til i hvert fall. Å drukne i div. facebook-grupper ønsker i hvert fall ikke jeg, selv om jeg legger inn noen innlegg der også, av og til. 

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Dette er altså et veldig hyggelig forum å være en del av, og jeg synes det er veldig synd at det går mot slutten. Det sies riktignok ikke eksplisitt, men det ligger i kortene.

Når det går døgn mellom nye poster sier det vel seg selv at det ikke er stort å hente for å opprettholde driften.

Og jeg har INGENTING på FB å gjøre, så jeg kommer til å være her 'til the bitter end, being an old fart sitting on my ræv, shaking my neve in the air until you bærer meg ut on a stretcher.

 • Like 7
 • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Nå får man priser inkludert MVA til Norge i nettbutikken. Ingen fortollingsgebyr lenger, kun frakt opp til et visst beløp. Ved retur etc slipper man hassle med å søke returnert mva osv da de har en norsk adresse som betjener dette.
  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.