Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Verdi på Fender Telecaster 60th anniversary 2006


Anbefalte innlegg

Hei, 

Jeg har ute min Les Paul Traditional 2016 T for salg og har fått tilbud om å bytte med Telecaster som beskrevet i emne, pluss 2000 i kroner. På reverb, så ser det ut til at de siste telecastere av denne modellen har gått for 7-9000. Så om det stemmer vil ikke jeg gjøre en spesielt god deal med dette bytte? Hva er salgsverdi for en slik Telecaster om jeg ikke skulle like den? 

Tanken med salg av Les Paul er å finnansiere kjøp av en Telecaster og akustisk for de pengene. 

Bilder av Telecaster og pris historikk fra reverb.com vedlagt

 

IMG_20190718_075534.jpg

IMG_20190718_075553.jpg

Screenshot_20190717_194717_com.android.chrome.jpg

Lenke til innlegg
Del på andre sider
54 minutter siden, MartheyG skrev:

Kom ikke alle 2006 Standard tele-er med den logoen og den kassa, slik at det er egentlig ikke noe mer spesielt med denne utover en vanlig Standard, eller tar jeg feil her? 

Det er vist diamond edition, uten at det sier meg noe. 

IMG_20190718_134259.jpg

Endret av Ingengitarist
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Det er vel bare en standard tele av det året ja. Alle std var vel merket slik det året, som de var da det var 50år også. Har settt 40 også. 
Så gjelder det vel å holde tunga beint i munnen... 60års jubileum for Telecastern var vel i 2011, 2006 er vel da 60års jubileumet til Fender.  
 

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Takk, 

 

Da jeg ikke hadde tenkt å kjøpe tele, før jeg har solgt unna har jeg ikke lest meg opp på telecaster. Så hva vil realustisk prising for en standard 2006 tele være? 

 

Jeg ønsker bare en telecaster av bra kvalitet og bra standfor å ha i stallen. Bling er av liten betydning. 

Endret av Ingengitarist
Lenke til innlegg
Del på andre sider
På 18.7.2019 den 14.08, Slashaxl skrev:

Du får Telecastere rimelig på finn. 
https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=148855685
En std til 6900,- 
Ligger også en til 6k uten kasse. 

Vet ikke hvilken finish osv din har, men får fort minst 11-12 for en LP traditional.

Fikk solgt Les Paul, men for sein til den med kasse, og den som ligger til 6000, vurderes solgt, men han skulle ha mer enn 6000...😐

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Det var nok jeg som endte opp med den til 6900. Ser det ligger en USA Highway One med Gator softcase i Oslo til 7000. Var vel en billigere serie når den var i salg, men jeg har aldri hatt noe å utsette på det jeg har prøvd av disse, og jeg vurderte denne selv. Annonsen er sist endret 16.juni, så om den ikke er solgt ennå så er det ikke umulig at det går an å få en litt bedre pris på den.

Ligger også en fet, gul American Special til 7 i Bergen. Kjenner ikke denne serien, men ser den selges med gigbag, så om dette er originalt så kan jo det tyde på at det også er en billigere serie. Men den ser unektelig fet ut!

Eventuelt, om det ikke er dritviktig for deg at det står Fender på headstock, så ligger det en Sandberg Electra til 5000 i Kristiansand. Denne var også høyt oppe på lista mi, frem til jeg fant ut at denne gangen var det viktig for meg at det sto Fender på gitaren. Halv pris av nypris, så bør være en solid gitar!

Lykke til i jakten videre, og beklager :)

 • Liker 1
Lenke til innlegg
Del på andre sider
12 timer siden, Duckling skrev:

Det var nok jeg som endte opp med den til 6900. 

Lykke til i jakten videre, og beklager :)

Takk, If you snooze you loose, so han sa. Når jeg endelig hadde blitt kvitt LP, var jeg litt for treg 😊

Jakten er jo halve morroa for meg, har jo ikke tid til å spille. Det er litt viktig at det står Fender, siden jeg aldri har hatt fender i stallen før. Ser jo ut som det kommer og går en del, så får kanskje ha litt is i magen, selv om pengene begynner å bli litt varme i lommene 🤭

 

 • Liker 1
Lenke til innlegg
Del på andre sider
På 25.7.2019 den 8.17, Duckling skrev:

Ser det ligger en USA Highway One med Gator softcase i Oslo til 7000. Var vel en billigere serie når den var i salg, men jeg har aldri hatt noe å utsette på det jeg har prøvd av disse, og jeg vurderte denne selv. Annonsen er sist endret 16.juni, så om den ikke er solgt ennå så er det ikke umulig at det går an å få en litt bedre pris på den.:)

Har en highway one selv og er stor fornøyd. Så den kan eg også anbefale.

 • Liker 1
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • Heisann. Tenkte å ta full service på TH30en. 4 EL84 + 5 preamp/loop osv. Så egentlig på low output-kittene til Eurotubes (EL844) da jeg har god erfaring med dem, men så er det noen som anbefaler tubeampdoctor.com. Noen som har prøvd begge kanskje? Gir litt beng i hvor rørene er laget, egentlig. Tror mye ligger i kvalitetskontroll og gradering. Virker som TAD (EL84-STR + div preamprør) er noe dyrere. Der får en ikke noen "low output"-mulighet, men jeg vet ikke hvor mye det har å si. Bruker forsterker hjemme for meg selv (uten naboer), ikke noe gigging.
  • Sorry, dobbel post, men vet ikke hvordan man sletter?
  • Var det en kommentar til min HW1? Jo, jeg fikk den siste år, så jeg vet ikke ossen den var fra ny, men lyset da jeg tok bildene gjorde også litt, tror jeg. Fikk den i bytte for en AM Special telecaster som jeg ikke likte pickups på (Texas special). Liker veldig bra pickups på denne, neck pickup er ganske jazz’ete, mørk og tjukk. Bridge er uten tone kontroll, og syl skarp, men bra med drive på.
  • Som du selv nevner - åpne hodetelefoner (headset har mic 😉 ) lekker lydt til omgivelsene og omgivelsesstøy høres godt. Samtidig har åpne modeller noen pre mht lyd. Det er vesentlig karakteristikkforskjeller mellom både ulike fabrikat og ulike modeller. F.eks er det ikke slik at verken Beyer, Sennheiser, Grado, Denon osv har noen direkte "house-sound".  Du bør derfor komme med noen preferanser i forhold til ønsket karakteristikk - og da primært i forhold til musikklyttingen. Ellers er det vanskelig å kunne komme med anbefalinger. Komfort er også et parameter å ta hensyn til. Det gjelder både vekt, størrelse, putemateriale, passform osv.    Mulig følgende blir litt "overkill" å ta hensyn til i forhold til ditt behov, men nevner det allikevel🙂: Samtidig så bør en hodetelefon elektrisk matche mot forsterkeren/avspilleren for å kunne yte sitt optimale. Lav ohm og de fungerer fint mot f.eks bærbart utstyr, som er bra på å levere strøm. Høy ohm, som f.eks Sennheiser HD650 med sine 300 ohm trenger en forsterker som kan levere høy spenning for å yte maks.  Mange synes (som nevnt i tråden) at DT770 pro er ok, andre kan ikke fordra de - spes til musikklytting. Det samme gjelder de gamle Sennheiser HD650 (i sen utgave > 2007). Fortsatt rater mange at den er en av de beste under 10-15K noensinne produsert. Andre mener de er alt for mørke samtidig med at de er for pent avrundet i toppen. Så kan man lure på om det kan være andre årsaker enn kun egne preferanser som så vidt ulike tilbakemeldinger. Noe er definitivt også relatert til hodetelefonens impedans og dårlig forsterkermatch. Beyer leverer flere av sine modeller derfor med ulik impedans (eks. DT770 pro i 4 versjoner fra 16 - 250 ohm), alt avhengig av bruksområde. På en og samme forsterker vil de låte ulikt.  
  • Skal sjekke ut disse også, takk!
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.